Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Και επίσημα… ρουκέτα ο Χάουαρντ!!

Την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσαν οι Ρόκετς!

Και επίσημα… ρουκέτα ο Χάουαρντ!
Πλέον είναι πραγματικότητα! Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα αγωνίζεται στους Ρόκετς από την επόμενη σεζόν. Ο «σούπερμαν», ο οποίος είχε μείνει unrestricted free agent από τους Λέικερς υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα του Χιούστον.

«Ο Ντουάιτ αποτελεί τη πιο μεγάλη απόκτηση free agent στην ιστορία των Ρόκετς», δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης των «ρουκετών», Λέσλι Αλεξάντερ, για να συμπληρώσει: «Η προσθήκη του μας βάζει στον ανταγωνισμό. Αυτό είναι καλό για την πόλη και τους οπαδούς. Οι οπαδοί θα περάσουν καλά φέτος. Αυτή την ομάδα θα απολαμβάνεις για να την παρακολουθήσεις».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Χάουαρντ για τη νέα προοπτική που δημιουργείται στην καριέρα του: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Ο Λέσλι, αλλά και όλοι στην ομάδα μου έχει φερθεί πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφραστώ με λόγια αυτή τη στιγμή, για το πώς νιώθω. Είναι κάτι φρέσκο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό των Ρόκετς. Πιστεύω πως όλα θα είναι τέλεια».

Φέτος, με τους Λέικερς, ο Χάουαρντ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια στην κανονική περίοδο, έχοντας κατά μέσο όρο 17,1 πόντους, 12,4 ριμπάουντ και 2,4 τάπες, σε 35,8 λεπτά συμμετοχής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: