Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Και Κολοβός και Μπρέσεβιτς για ΑΕΚ!!

Τα μεταγραφικά θέματα βάζουν μπροστά στην ΑΕΚ. Δημήτρης Κολοβός και Ιβάν Μπρέσεβιτς φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην Ένωση.

Και Κολοβός και Μπρέσεβιτς για ΑΕΚ
Μετά την ικανοποίηση που υπάρχει στην ΑΕΚ με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, οι άνθρωποι της Ένωσης βάζουν μπροστά τα μεταγραφικά θέματα. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο «εκλεκτός» είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Πρόκειται για έναν πανύψηλο (1.91 μ.) φορ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κόπερ της Σλοβενίας.

Ο Κροάτης επιθετικός σε 48 ματς είχε σημειώσει 16 γκολ και παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Μπρέσεβιτς αναμένεται να έρθει Ελλάδα σήμερα και να υπογράψει με την ΑΕΚ και με εκείνον πρόκειται να «κλείσει» το θέμα του επιθετικού για τον «Δικέφαλο».

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και με τον Δημήτρη Κολοβό μέσα στην εβδομάδα. Η περίπτωση του νεαρού άσου είναι δύσκολη, όπως έχουμε ξαναπεί αλλά όπως όλα δείχνουν σιγά-σιγά τα εμπόδια ξεπερνιούνται και ίσως να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και τα μέλη του τεχνικού τιμ βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη για το κέντρο της άμυνας (η... εύκολη λύση είναι αυτή του Τσιρίλο), αλλά και για τα άκρα της επίθεσης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: