Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Έλσνερ: «Ήθελα να παίξω στον Άρη»

Ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Άρη εμφανίστηκε ο Ροκ Έλσνερ, ο οποίος τόνισε πως ήθελε να αγωνιστεί στους «κίτρινους». Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, καθώς επίσης και στο παρασκήνιο της μετεγγραφής του. ο Έλσνερ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:
Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι και θεωρείς ότι είσαι έτοιμος για τη βασική ενδεκάδα; «Η κανονική μου θέση τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Πολωνία ήταν αμυντικός μέσος. Μπορώ να αγωνιστώ και ως κεντρικός αμυντικός, αν μου ζητηθεί. Αν ο προπονητής μου θεωρεί ότι πρέπει να παίξω ως στόπερ, θα το κάνω. Ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας οφείλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο και φυσικά θέλει να παίζει. Είτε στα φιλικά είτε στα επίσημα παιχνίδια».
Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον του Αρη και γιατί επέλεξες να συνεχίσεις εδώ την καριέρα σου; «Με προσέλκυσε το γεγονός ότι ο Αρης είναι μια σημαντική ομάδα, όλοι όσοι ασχολούνται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το γνωρίζουν αυτό. Μια μεγάλη ομάδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ το όραμα του προέδρου, ο οποίος μου εξήγησε ότι θέλει να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στις πρώτες θέσεις».
Ο Αρης πέρασε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι και όλοι περιμένουν κάτι περισσότερο. Είναι έτοιμη η ομάδα να κάνει κάτι καλό; «Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει περισσότερα, ειδικά από τη στιγμή που ο Αρης έχει μεγάλη ιστορία. Εγώ θέλω να κερδίσω κάθε παιχνίδι, είτε παίζω με τον πρώτο της βαθμολογίας είτε με τον τελευταίο. Αν με ρωτούσατε σε ποια θέση θέλω να τερματίσει ο Αρης, θα σας απαντούσα στην πρώτη! Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά αυτό θέλω».
Γνωρίζεις ότι ο Αρης έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα, με δεδομένο ότι είσαι μια από τις τρεις μεταγραφές πάνω από το όριο ηλικίας; «Ναι, το ξέρω. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, έτσι ώστε ο Αρης να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έπειτα από μια κακή περσινή χρονιά. Ελπίζω να εξελιχθώ σ' έναν παίκτη που θα συμβάλει πολύ για να γίνει ο Αρης αυτό που ήταν πιο παλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: