Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Πρόβλημα στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση εντόπισε ο Χουμπ Στέφενς στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Πάσινγκ, κάτι που επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.
Συγκεκριμένα είπε:
“Είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε και χθες. Είδαμε παικτες να αγωνίζονται 90λεπτο. Είχαμε πρόβλημα να μεταφέρουμε την μπάλα από την άμυνα στη μεσαία γραμμή και από εκεί στην επίθεση. Είναι από τα κομμάτια που θα δουλέψουμε παραπάνω. Υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά για τους παίκτες. Ερχονται οι Πέλκας και Κωνσταντινίδης και οι Σπυρόπουλος, Λούκας δεν μπορούν ακόμη να αγωνιστούν 90λεπτο”.
Σε σχέση με το χθεσινό (13/7) φιλικό: “Δεν είμαι περισσότερο ικανοποιημένος. Δεν είδα πράγματα που ήθελα δα δω. Δεν είδα γρήγορα την μπάλα να φεύγει από τα μετόπισθεν. Είπα τους παίκτες πως αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και να το διορθώσουμε. Τους μίλησα και μετά το τέλος του αγώνα. Πρέπει να προσθέσω όμως πως αυτό είναι φυσιολογικό. Οι παίκτες βγάζουν την κούραση τους, είναι και ζεστός ο καιρός και όταν πρέπει να είναι πιο κινητικοί οι παίκτες δείχνουν κουρασμένοι”.
Για το αν αλλάξει το πρόγραμμα: ”Δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα θα ακολουθήσουν αύριο ένα χαλάρωμα. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.
Για το αν τα φιλικά αλλάζουν το πλάνο του: ”Είναι μια προετοιμασία, δουλεύουμε σκληρά, θα δούμε αν ο Γιάννου έχει πρόβλημα στον ώμο αλλά δεν νομίζω είναι κάτι το ανησυχητικό. Δεν είναι σημαντικά τα φιλικά, απλά δουλεύουμε με τους παίκτες”.
Για την κίνηση των διαρκείας: ”Το έχω πληροφορηθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενου και θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Είμαστε στενοχωρημένοι για το ότι τρία παιχνίδια στην Ευρώπη θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό με τα διαρκείας, μας δίνει ενθουσιασμό και ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: