Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο Γιαννιώτας νίκησε τον Φαλκάο!! (video)

Η Φορτούνα Ντίσελντορφτ του Γιάννη Γιαννιώτα επικράτησε σε φιλικό αγώνα 3-2 της Μονακό. Ασίστ και κερδισμένο πέναλτι για τον πρώην άσο του Άρη. Γκολ οι Φαλκάο και Τζέιμς Ροντρίγκεζ.

Ο Γιαννιώτας νίκησε τον Φαλκάο (video)
Η μία θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας του χρόνου, η άλλη είναι το πιο hot όνομα αυτή την περίοδο. Κι όμως σε φιλικό αγώνα, η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε 3-2 της Μονακό.

Βασικός ξεκίνησε ο Γιάννης Γιαννιώτας και μάλιστα έδωσε την ασίστ στον Βέγκαμπ για το 2-0 στο 44’ κι ενώ από το 22’ η ομάδα του προηγούταν στο σκορ, χάρη στο τέρμα του Ράισινγκερ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έριξε τα… βαριά χαρτιά του στο δεύτερο μέρος. Φαλκάο, Τζέιμς Ροντρίγκεζ, Μουτίνιο, Τουλαλάν, Αμπιντάλ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά προς στιγμήν η Φορτούνα ήταν αυτή που έκανε το ματς… over στο 53’ με εκτέλεση πέναλτι του Ράισινγκερ, το οποίο κέρδισε ο πρώην άσος του Άρη.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του γαλλικού συλλόγου με κοντινό σουτ, ενώ στο 82’ το ίδιο έκανε και ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Οι δύο Κολομβιανοί συνεργάστηκαν με τον πρώην «ροχιμπλάνκο» να διαμορφώνει το τελικό 3-2 με εξαιρετικό «τελείωμα».


Fortuna Dusseldorf 3-2 AS Monaco (All Goals) 14... από ourmatch

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: