Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Θα χάνει δύσκολα ο Άρης»

Ο Πολυδέυκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα της ομάδας στον κόσμο αλλά και στα εισιτήρια διαρκείας.
Για το πώς βλέπει την ομάδα:
«Μίλησα με όλα τα παιδιά, είναι η πρώτη φορά που είμαι παρών σε μια προετοιμασία ως μέλος της διοίκησης, αλλά πραγματικά βρήκα μια ομάδα πλήρως οργανωμένη που δεν της λείπει τίποτα και οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να κάνουν την προετοιμασία τους στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σε τέλειες εγκαταστάσεις. Υπάρχει μια ηρεμία στην ομάδα, μια ηρεμία που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι και τα παιδιά προετοιμάζονται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».
Για το φιλικό:
«Είδα πολύ μαχητική την ομάδα, πιστεύω θα κάνουμε μια πολύ δυναμική ομάδα, μια ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολη να την κερδίσεις και από εκεί και πέρα άμα καλύψουμε και κάποιες αδυναμίες θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήμασταν καλύτεροι από την Λίτεξ και θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.
Όλα τα παιδιά είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η ηρεμία που επικρατεί βοηθάει πάρα πολύ.»
Για τον κόσμο που παραβρέθηκε στο φιλικό:
«Ήτανε φανταστικός ο κόσμος για ακόμα μια φορά αλλά τι να πούμε για τον κόσμο του Άρη ,έχει αποδείξει άπειρες φορές ποιος είναι».
Για τα εισιτήρια διαρκείας:
«Πάμε αρκετά καλά , είμαι ικανοποιημένος ειδικά για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια, έχουμε κατεβάσει αρκετά τις τιμές και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο να έρθει να βοηθήσει την ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: