Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

“Δεν θα κριθεί κόντρα στον Ολυμπιακό”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πάσινγκ, που τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα παιχνίδια μεταξύ του “δικεφάλου” και του Ολυμπιακού.
«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής. Είναι καλό που αγωνίστηκα ένα ημίχρονο. Προσπαθώ να βρω ρυθμό και να παρουσιαστώ καλύτερος στην συνέχεια. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι, ίσως έφταιγε και η κούραση και δεν πρέπει να στεκόμαστε στον αντίπαλο. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και όταν έρθει η ώρα για τα επίσημα ματς θα είμαστε έτοιμοι και αυτός είναι ο στόχος μας», είπε αρχικά ο Νίκος Σπυρόπουλος.
Και πρόσθεσε αναφορικά με το κλίμα στη νέα του ομάδα: «Υπάρχει ενθουσιασμός, έχουν έρθει στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες ανάμεσά τους και εγώ. Τα παιδιά που ήταν στην ομάδα μας έχουν υποδεχθεί καλά, το κλίμα είναι άριστο και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην την υποτιμήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Για εμάς όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το αν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν μόνοι τους για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα έχει πολλά ματς και δε θα κριθεί στα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Είναι πολλά τα ματς για εμάς και πρέπει να πάρουμε όσο μπορούμε περισσότερες νίκες».
Για την δική του κατάσταση: «Κάθε παίκτης έχει δουλέψει σκληρά και εγώ το ίδιο. Έχω μείνει πίσω και θα καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος στα επίσημα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: