Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Κοντά σε Καστιγιόν, δύσκολα του Νάνο!!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του επιθετικού του Αγιαξ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, απομακρύνεται του αριστερού μπαξ χαφ της Πομφεραντίνα. Αξιολογείται η πρόταση της Ουντινέζε για Καρνέζη.

Κοντά σε Καστιγιόν, δύσκολα του Νάνο
Ο Τζέφρεϊ Καστιγιόν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο δεύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά τον Μάρκους Μπεργκ.

Οι διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με τον Αγιαξ είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι το θέμα με τον «Αίαντα» έχει ξεμπλοκαριστεί. Οι Ολλανδοί αναμένεται να πάρουν ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, ενώ θα κρατήσουν και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ο 22χρονος φορ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αντιθέτως, απομακρύνεται η περίπτωση του Νάνο, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες. Το θέμα της ελευθέρας του από την Πομφεραντίνα δεν ξεκαθαρίζει (θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός του έχει διαμηνύσει ότι τον θέλει, αρκεί να μείνει ελεύθερος). Οι «πράσινοι» ζήτησαν την Παρασκευή σχετικό χαρτί, από την Ομοσπονδία, το οποίο δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ. Όπως τονίζουν από την ομάδα, το πιθανότερο είναι να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις που έχουν.

Αξιολογούν την πρόταση για Καρνέζη

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το μεσημέρι, σήμερα ο Ορέστης Καρνέζης μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετέφερε στον Νίκο Νταμπίζα την πρόταση της Ουντινέζε, ύψους 800.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται να απαντήσουν και θέλουν πρώτα να αξιολογήσουν την πρόταση. Μάλιστα, ορισμένοι από την ομάδα θέλουν περισσότερα χρήματα από τους Ιταλούς για τον κορυφαίο Ελληνα τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται να ζητήσουν παραπάνω…

Δύσκολο του Πράνιτς

Οσον αφορά, τώρα, το θέμα Πράνιτς, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Κροάτης τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό και θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, το θέμα «κολλάει» στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στις απαιτήσεις που έχει. Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σ’ αυτά που δίνει το «τριφύλλι» και σ’ αυτά που ζητάνε οι Πορτογάλοι. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, η υπόθεση Πράνιτς μόνο εύκολη δεν είναι, εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια.. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: