Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο Τζιμπούρ θα "φάει" τον Κλάους;

Εντάξει, πείτε ότι ο Αλγερινός επιθετικός παίρνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Μήπως έχετε σκεφθεί και τα αρνητικά μίας τέτοιας προσθήκης στο υπάρχον ρόστερ του Δικέφαλου;
Γιατί, δεν λέμε, μεγάλος παίκτης ο Τζιμπούρ. Τα "ματώνει" τα δίχτυα ο Αλγερινός και στην Ελλάδα μπορεί για πλάκα να βγει πρώτος σκόρερ. Το διαπιστώσαμε και πέρυσι που ακόμα κι όταν δεν ήταν σε τρελή φόρμα τα "κολλούσε" τα γκολάκια του.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν επίσης πολύ καλό γκολτζή και, μάλιστα, είναι δικό του παιδί. Toν Στέφανο Αναστασιάδη που αποτελεί παράλληλα και μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Πώς, λοιπόν, θα χωρέσουν και οι δύο στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αν τελικά ο Τζιμπούρ γίνει κάτοικος Τούμπας; Γιατί ο Στέφενς παίζει 4-3-3 με έναν καθαρό φορ. Εκτός αν βάζει τον Κλάους στην κορυφή και τον "τρομοκράτη" στα άκρα, όπως έπαιζε και στον Ολυμπιακό κάποιες φορές. Αλλά και πάλι υπάρχει πρόβλημα με τους ακραίους εξτρέμ. Έτσι, δηλαδή, μπορεί να "θυσιαστεί" ο Σαλπιγγίδης!
Όπως και να έχει, αν ο Αλγερινός πάει στον Δικέφαλο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα παίζει στην επίθεση. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Ράφικ δεν αντέχει με τίποτα τον πάγκο. Κι αν "στράβωσε" με τον Μίτσελ και τα μάζεψε κι έφυγε από τον Ολυμπιακό ήταν επειδή κατάλαβε ότι τη νέα σεζόν δεν θα είναι σίγουρα βασικός...  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: