Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Προχωράει του Καρνέζη!!

Στον Παναθηναϊκό έφτασε ανεπίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της πιθανής μετακίνησης του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε και αναμένονται εξελίξεις.

Προχωράει του Καρνέζη
Εκτενή συζήτηση με την πλευρά του Ορέστη Καρνέζη για την πιθανή μετακίνησή του στην Ουντινέζε θα έχουν τη Δευτέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Στην «πράσινη» ΠΑΕ, έμαθαν, έστω και μέσω ανεπίσημης ενημέρωσης, ότι κάτι υπάρχει για τον Έλληνα πορτιέρο και τη Δευτέρα, αναμένεται να γίνει εκτενής κουβέντα που θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες.

Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε γύρω από το ποσό (φημολογείται πως η πρόταση της Ουντινέζε θα ανέρχεται στις 800.000 ευρώ) αλλά ούτε και για την επιλογή που θα κάνει η ιταλική ομάδα (φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γρανάδα για την παραχώρηση του Καρνέζη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο).

Ετοιμάζει… βαλίτσες ο Μαυρίας

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Σάντερλαντ, ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός άσος, θα αναχωρήσει για Λονδίνο την Τρίτη και η υπόθεσή του έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Εδώ και αρκετές μέρες, οι «μαυρόγατες» έχουν στην κατοχή τους και τον ιατρικό φάκελο του παίκτη που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς. Αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Το deal, έχει «κλείσει» στα 3+1 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την αγγλική ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: