Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Υπομονή για Καββαδά!

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Αγγέλου για την ενίσχυση της φρόντ λάιν του Άρη. Ο σέντερ/πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητά ο Αγγέλου, για τον παίκτη που θα ενισχύσει την γραμμή ψηλών και θα μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στην θέση «4» και στην θέση «5». Ωστόσο, η υπόθεση Καββαδά είναι περίπλοκη, εξαρτάται από τον Πανιώνιο και ο Άρης δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει υπομονετικά τις εξελίξεις.
Η παραμονή του Βασίλη Καββαδά στο ρόστερ της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας, εξαρτάται από το αν ο ιδιοκτήτης της, Ηλίας Λιανός, μπορέσει να άρει την απαγόρευση της ΦΙΜΠΑ για μεταγραφές παικτών. Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε και αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, λόγω της οφειλής του ύψους 76 χιλιάδων ευρώ προς τον Ιβάν Ζορόσκι, από την περίοδο 2009-2010.
Ο Ηλίας Λιανός, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, διεμήνυσε στον μάνατζερ του Καββαδά (που τυγχάνει να είναι ο Νίκος Λώτσος, μάνατζερ των Βεζένκοφ και Αντετοκούμπο) ότι κάνει προσπάθειες για να άρει την απαγόρευση της ΦΙΜΠΑ και να βρει μια λύση στο πρόβλημα Ζορόσκι, ώστε ο τελευταίος να αποσύρει την καταγγελία του από την παγκόσμια ομοσπονδία. Αν καταφέρει να βρει λύση, τότε ο Πανιώνιος θα αφήσει ελεύθερο τον Καββαδά και θα κινηθεί για την απόκτηση Αμερικανού παίκτη στην ίδια θέση. Σε διαφορετική περίπτωση, ενημέρωσε τον Λώτσο ότι θα διατηρήσει τον 22χρονο σέντερ στο ρόστερ του Πανιωνίου.
Στο Αλεξάνδρειο είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση Καββαδά, από την στιγμή που ο Αγγέλου θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα αποτελέσει πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα του. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον παίκτη εκφράστηκε επίσημα στον Λώτσο, με την υποσημείωση όμως ότι ο Άρης θα κινηθεί για τον παίκτη εάν και εφόσον ο Πανιώνιος επιλύσει το πρόβλημά του με την ΦΙΜΠΑ και τον αφήσει ελεύθερο.
Ο Καββαδάς από την πλευρά του, φαίνεται να είναι έτοιμος να έρθει με… χίλια στο Αλεξάνδρειο για τον Άρη, σε περίπτωση που ο Πανιώνιος αποφασίσει να κινηθεί για ξένο παίκτη στην θέση του. Και είναι δεδομένο ότι εφόσον προκύψει το διαζύγιο μεταξύ του παίκτη και της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας, ο Άρης θα είναι η πρώτη επιλογή του Καββαδά αλλά και η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Όλα τα παραπάνω βέβαια, θα έχουν λόγο συζήτησης εάν και εφόσον ο Πανιώνιος καταφέρει να άρει την απαγόρευση μεταγραφών στην ΦΙΜΠΑ. Γι’ αυτό, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο του Άρη, τηρούν στάση αναμονής και συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με βάση τα σημερινά δεδομένα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: