Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα ο Ρόμπερτ Κίλιν, ο οποίος είναι ο νέος συνεργάτης του Μπερντ Στορκ στις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες.

«Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»
Μπορεί αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό να… καίγονται για την απόκτηση παικτών, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν και για την… ενίσχυση των ακαδημιών του Ρόμπερτ Κίλιν, ο οποίος θα δουλέψει στο πλάι του Μπερντ Στορκ.

«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι σαν την Μπάγερν της Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο Ρόμπερτ Κίλιν στην ιστοσελίδα «fupa.net» για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στον καιρό της Ελλάδας:

«Ο καιρός είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω. Υπήρχαν μέρες που το θερμόμετρο έδειχνε 42 βαθμούς, αλλά τώρα είναι στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου».

Για τη συνεργασία του με τον Κριστιάν Καρεμπέ: «Θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η UEFA θέλει να παίζουν όλο και περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες των ομάδων. Και ο Ολυμπιακός αυτό θέλει. Γενικά δίνεται πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά εδώ».

Τέλος, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα: «Κάποιοι λένε πως οι Έλληνες μισούν τους Γερμανούς. Αλλά, μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει καμία άσχημη κουβέντα. Εδώ έχουμε ό,τι θέλουμε, από ξενοδοχεία, παραλίες ή πάρκα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: