Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Πρωταγωνιστής ο Απόλλων»

Ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε στον Arena 89.4 για την πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (15/7, 18:00) και τους στόχους της ομάδας στη Football League.
Αρχικά είπε: «Θα είναι μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και θα ακολουθήσει  προπόνηση. Έχει γίνει μια ανανέωση κατά 50% στο ρόστερ, όπου έχουν αποκτηθεί 6 νέοι παίκτες.  Θα αποκτηθούν άλλοι 4 παίκτες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα διαπιστώσουμε αν χρειάζονται και άλλοι. Θα αποκτηθούν παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία, έμπειροι και μερικοί νεαροί με φιλοδοξίες».
Για τους έμπειρους παίκτες που θα παραμείνουν: «Όταν υπάρχει αλλαγή στο ρόστερ πρέπει να υπάρχει και σωστή διάδοχη κατάσταση. Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που θα βάλουν τους νέους παίκτες στο κλίμα. Περιμένω πολλά από τους παλαιότερους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ».
Για τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα: «Υπάρχουν παίκτες που είναι σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία που έχουν εμπειρία και πιστεύω να μας βοηθήσουν να πετυχούμε τους στόχους μας».
Για το γεγονός πως  δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα με τους δύο ομίλους στην δεύτερη κατηγορία είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Είναι προτέρημα να είσαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το  πρωτάθλημα, πόσες ομάδες θα είναι και να ζητούν από τους προπονητές τον τέλειο προγραμματισμό».
Για την πρώτη του συμμετοχή σαν προπονητής στη δεύτερη κατηγορία: «Είναι η πρώτη χρόνια που θα δουλέψω στη δεύτερη κατηγορία. Ήμουν στον Πλατάνια όταν ανέβηκε στη δεύτερη εθνική αλλά αποχώρησα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό πάντως».
Ακόμα σημείωσε: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Να δούμε το θέμα με τις αδειοδοτήσεις, αν και στην Ελλάδα όλοι παίρνουν τελικά αδειοδότηση για αυτό δεν πάμε μπροστά σε όλα τα επίπεδα».
Για τους στόχους του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν: «Στόχος είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων έχει νοικοκυριό στα διοικητικά και είναι από τις λίγες ομάδες που δεν χρεωστάει ούτε ένα ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Είναι σημαντικό να δείξουμε να σοβαρό πρόσωπο, να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα δούμε το Δεκέμβριο αν η διοίκηση μπορεί να κάνει την υπέρβαση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: