Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Νικήτας Ματθαίου στο Metropolis: «Να γίνει όλος ο Άρης μια γροθιά»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τα τεκταινόμενα στον Άρη: «Ο πρόεδρος κάνει ήσυχη δουλειά, χωρίς πολλές δηλώσεις προχωράει στη δημιουργία μιας νοικοκυρεμένης ομάδας. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, όμως. Η ομάδα ενισχύεται με αναγνωρισμένης αξίας παίκτες. Ωστόσο το βασικό θέμα για τον Άρη δεν είναι τόσο το αγωνιστικό, όσο το οικονομικό. Όλη η ρότα της ομάδα θα αλλάξει με την υπαγωγή στο άρθρο 99 .Εκεί θα ανοίξουν οι πόρτες και μπορεί η ομάδα να γίνει πόλος έλξης για επενδυτή.

Για το νέο πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη: «Έχει μεγάλη εμπειρία ο Ηλιάδης, έλειπε χρόνια από την ΕΛλάδα, αλλά εχει γνώση του αντικειμένου. Είναι νωρίς για να κριθεί .Περιμένουμε να υλοποιήσει τα όσα υποσχέθηκε στον τομέα των χορηγών. Η νέα διοίκηση θα ενισχυθεί οικονομικά και από την πώληση Γιαννιώτα, και τα χρήματα του ΟΠΑΠ και πιστεύω να είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για το πόσο αναγκαία θεωρεί την είσοδο ενός επενδυτή: «Είναι αλλιώς να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μπορεί να διαθέσει κάποια κεφάλαια για την ομάδα. Το να διαχειρίζεσαι απλώς τα έσοδα σημαίνει ότι πρέπει να δίνεις μάχες και να εκτίθεσαι για να είσαι σωστός.

Τέλος ο Νικήτας Ματθαίου αναφέρθηκε και στη συμβολή του κόσμου στη νέα προσπάθεια: «Αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος του Άρη πρέπει να πάρει διαρκείας, ώστε να βοηθήσει τη νέα διοίκηση για να γίνει μια νέα αρχή και η ομάδα να βρει το δρόμο της αγωνιστικά. Είναι κρίμα ο Άρης να ταλαιπωρείται κάθε χρόνο με τον κίνδυνο υποβιβασμού. Κάνω έκκληση σε όλους, ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας, όλοι να βοηθήσουν. Όλοι είμαστε Άρης. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά και όλα θα πάνε καλά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: