Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

"Όνειρο το περιβραχιόνιο"

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Πράβετς της Βουλγαρίας και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΑΡΗ, αλλά και το όνειρο ζωής του να φορέσει κάποια στιγμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Αναλυτικά τα όσα ειπε:
Για την προετοιμασία : "Δε θα πρωτοτυπήσω και θα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ειλικρινά γίνεται πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και σταδιακά θα δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική. Θεωρώ ότι όταν τα πόδια θα...λυθούν, με θετική διάθεση θα βγάλουμε μια πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και θα βελτιωθούμε πολύ τακτικά"
Για το τι ζητά ο Γιάννης Χατζηνικολάου: "Θέλει να παίζουμε για το συμπαίκτη και κανείς να μην έχει το "εγώ" του πάνω από την ομάδα. Θα είμαστε μια ομάδα που θα τρέχει, όλοι μας θα καλύπτουμε χώρους και παραμένουμε πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Θέλουμε να κρατάμε το μηδέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζουμε αμυντικά. Απλά είναι απαραίτητο το "δέσιμο" της άμυνας τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν"
Για το αν είναι έτοιμος να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες: "Νιώθω έτοιμος. Πλέον έχω κάποια εμπειρία αγώνων στις πλάτες μου και μπορώ να πάρω πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες"
Για το γεγονός ότι είναι ο παλιότερος στην ομάδα: "Είναι περίεργο, γιατί από πιο μικρός έγινα πιο μεγάλος. Οπως και να έχει οι καταστάσεις και οι στιγμές που έζησα στην ομάδα με ωρίμασαν πολύ πιο γρήγορα και πλέον νιώθω πολύ καλά"
Για το αν θα ήθελε να φορέσει το περιβραχιόνιο: "Αυτό είναι σίγουρα ένα όνειρο για εμένα. Κάλλιστα θα μπορούσα και μακάρι ο προπονητής να με επιλέξει"
Για τους νεαρούς της ομάδας: "Πολλά παιδιά θα παίξουν καλύτερα φέτος. Οι περσινές εμπειρίες μας έδωσαν προσωπικότητα και θα δείτε κάτι καλύτερο απ` εμάς φέτος"
Για τις απαιτήσεις του κόσμου: "Ο κόσμος δεν θα αντέξει και φέτος μια ίδια πορεία. Από τη στιγμή που η περσινή χρονιά έχει περάσει στο παρελθόν, μπορούμε φέτος να καταλάβουμε τις άσχημες καταστάσεις πιο γρήγορα και να προλάβουμε κάποιες τυχόν άσχημες καταστάσεις".
Για το λόγο που ανανέωσε το συμβόλαιο του: "Εχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται βαθιά στην καρδία μου. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Εχω δεθεί με την πόλη, και ήθελα, αλλά και χρειαζόμουν να μείνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: