Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Το κρυφό μαράζι των γάβρων!!

Οι παοκτσήδες θέλουν πρωτάθλημα, όχι και οι ολυμπιακοί, ψυχαναλύει ο Αποδυτηριάκιας…
Θρίαμβος Τσίπρα, κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές. Εγώ τι κέρδισα εκτός από τις κάλτσες μου; Με 74% ο σύντροφος Αλέξις πήρε την ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ και, τώρα που έγινε μεγαλομέτοχος της, εσύ θα περιμένεις να κερδίσεις αφού πρώτα η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα.
Τι ακριβώς θα κερδίσω όταν μετά το κόμμα ο αρχηγός πάρει και τις εκλογές; Η ζωή σου θα είναι καλύτερη, θα τα περνάς καλύτερα. Σίγουρο αυτό;
Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ελπίζεις, όμως. Όπως ελπίζουν οι παοκτσήδες με τον δικό τους Τσίπρα, τον Ιβάν Σαββίδη. Ζούμε, άλλωστε, για μια ελπίδα, όπως λένε.
Ναι, αλλά οι γάβροι πήραν, ξαναπήραν το πρωτάθλημα και δεν νοιώθουν κερδισμένοι. Ούτε είναι ευχαριστημένοι. Για ρώτα τους να δεις τι θα σου πουν. Πρωταθλητές είναι και δεν τα περνάνε καλά. Σε τι να ελπίζουν αυτοί;
Λες μαλακίες. Και οι γάβροι ελπίζουν. Να χάσουν το πρωτάθλημα, αυτή είναι η κρυφή τους ελπίδα. Επειδή κάποιοι , και είναι αρκετοί αυτοί, έχουν ξενερώσει, επειδή ψοφάει η ψυχή τους να ξεσαλώσουν. Κι αυτό θα γίνει μόνον αν χάσουν το πρωτάθλημα.  Σου λέω το μαράζι που έχει φυτρώσει μέσα τους και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει οι φουκαράδες. Δηλαδή;
Οι παοκτσήδες θέλουν το πρωτάθλημα με αρχηγό τον Σαββίδη, οι ολυμπιακοί αν δεν το χάσουν δεν θα έχουν καμμία δικαιολογία να τα βάλουν πάλι με τον Μαρινάκη.

 Ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός από τον Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Γίνονται εκλογές και χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε που θα μας γράφει ο Τσίπρας. Το ίδιο βράδυ των εκλογών θα παραιτηθεί. Δεν θα έχει άλλη επιλογή. Δεν είναι ο Καραμανλής της ΝΔ και ο Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, με ρίζες βαθειές στο κόμμα τους, που άντεξαν ήττες.

Ο Τσίπρας είναι στον αέρα. Καμμία ισχύ δεν του προσδίδει το 74% των ψήφων, το οποίο άλλωστε είναι μικρό, μικρότατο, όταν δεν είχε αντίπαλο. Και 100% να έπαιρνε στην εσωκομματική διαδικασία δεν έλεγε τίποτα, όσο η νίκη στις εθνικές εκλογές.

Έχασε το κύπελλο, ούτε καν προκρίθηκε στον τελικό ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όπως δεν θα κλονιστεί η θέση του μεγαλομετόχου ακόμα κι αν η ομάδα αποτύχει ολοκληρωτικά στους αγωνιστικούς της στόχους την προσεχή σαιζόν.

Θα φταίει η διαιτησία, πιθανόν ο Στέφενς επειδή έκανε λάθος σχεδιασμό, επειδή πόνταρε σε λάθος επιλογές. Όπως ευθύνες μπορεί να έχει η διοίκηση του Βρύζα, το πρόβλημα επικοινωνίας του Τσιτιακωφ με τον Ζαγοράκη κι ό,τι άλλο.

Ακόμα, όμως, και να φταίει ο Ιβάν, άμα βάζει το χέρι στην τσέπη θα τον προσκυνούν τα πρωτοσέλιδα και οι παοκτσήδες πάντα θα ελπίζουν.

Ο Τσίπρας, από την άλλη, αν δεν πάρει το πρωτάθλημα δεν γλυτώνει με τίποτα. Δεν έχει καμμία δικαιολογία. Όλα είναι με το μέρος του. Κυβέρνηση μνημονιακή, ο κόσμος στη δυστυχία και στους δρόμους. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την αντιπολίτευση.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: