Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Ορφανός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και  πρόεδρος των βετεράνων Θεσσαλονίκης μίλησε στον Arena fm 89,4.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εγώ νομίζω ότι λείπουν αρκετά πράγματα από τον ΠΑΟΚ, περιμένω να δω μια ομοιογένεια στο σύνολο της ομάδας η οποία θα καλύψει τα όποια κενά σε ποδοσφαιρική αξία, υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην ομάδα».
Για το αν μπορεί να ενσωματωθεί νέος παίκτης:
«Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί παίκτης αυτήν την περίοδο, ακόμα και αν ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, θεωρώ ότι είναι ήδη αργά έστω και αν είναι και από το «πάνω ράφι». Αν όμως είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας μπορεί να καλύψει αυτό το κενό διάστημα με την εμπειρία του και την ποδοσφαιρική του αξία».
Για τον κόσμο:
«Είναι πολύ σημαντικό που κόσμος του ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, σε μια περίοδο κρίσης. Ο κόσμος στέλνει του δικό του μήνυμα ότι είναι  κοντά και αυτό είναι πολύ βασικό για την ομάδα».
Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:
«Θα χρειαστεί ένας παίκτη με επιτελικά προσόντα γιατί ο Βούκιτς μπορεί να τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα, να έχει δείξει καλά δείγματα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει διάρκεια. Χρειαζόμαστε ένα σέντερ φορ αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστούμε και έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Επίσης περιμένουμε και τον Σκόνδρα να ανεβάσει την απόδοση του γιατί είναι μέτριος μέχρι τώρα και δεν μπορώ να πω ότι καλύφτηκε με σιγουριά το δεξί άκρο της άμυνας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: