Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Παρουσίαση, διαρκείας και… Γκάλης!!

Την προσεχή Πέμπτη, 18 Ιουλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Άρης. Πρόκειται για μια… πολυαναμενόμενη και σημαντική συνέντευξη Τύπου, στην διάρκεια της οποίας η διοίκηση αναμένεται να τοποθετηθεί για πολλά και σημαντικά ζητήματα.
Αρχικά, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βαγγέλη Αγγέλου, που θα είναι προπονητής του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά και ο Παρασκευάς Μουρατίδης που είναι ο νέος operation manager της ΚΑΕ Άρης. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση αναμένεται να κάνει τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που έφυγε, να μιλήσει με στοιχεία για την πορεία των προσπαθειών υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99, αλλά και να αναφερθεί σε πολλά ακόμη παράπλευρα αγωνιστικά και διοικητικά ζητήματα.
Για τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα γίνει μεγάλη κουβέντα σε αυτήν την συνέντευξη Τύπου, αφού η ΚΑΕ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή – και άκρως θεαματική – εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Αυτή, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Ιουλίου, στο Nick Galis Hall, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης, θα δώσει το «παρών» στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: