Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Έχει μεγάλο προπονητή»

Ο προπονητής της Πάσινγκ, Γκέραρντ Μπαουμγκάρντνερ μίλησε στον Arena 89.4 για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε και στην αξία του Χουμπ Στέφενς.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μια ομάδα όπως η Πάσινγκ να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ και απέναντι στον Χουμπ Στέφενς που τον γνωρίζω από τότε που ήταν στη Σάλτσμπουργκ και για έμενα ήταν πολύ ευχάριστο να βρεθώ αντίπαλος του και να μιλήσω μαζί του.
Για τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Μου είπε ότι δουλεύει με νέους παίκτες και αυτό τον ευχαριστεί. Πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει καλυτέρα αλλά τον δυσκόλεψε η θερμοκρασία. Εγώ από την πλευρά μου είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα μου έκανε ευκαιρίες, παρά την ήττα με 1-0».
Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: «Ξεχώρισα τον ΠΑΟΚ στο αμυντικό κομμάτι. Στο κέντρο έχει παίκτες που μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και στην επίθεση έχει παίκτες που μπορούν να απειλήσουν ανά πάσα στιγμή».
Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο Χακόμπο και ο Λούκας που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Μου άρεσε και ο αρχηγός (σ.σ. Πάμπλο Γκαρσία) που έπαιζε στο κέντρο και με την εμπειρία του μοίραζε το παιχνίδι».
Για το γεγονός πως η Πάσινγκ έχει ξεκινήσει ήδη τις υποχρεώσεις της για το κύπελλο: «Κερδίσαμε μια μέρα πριν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ με 5-0 για το κύπελλο και συνεχίζουμε. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος μια καλή πορεία στο κύπελλο όπως πέρσι που το κατακτήσαμε».
Για τον αν ο Στέφενς είναι γνωστός στην Αυστρία: «Φυσικά είναι πολύ γνωστός στην Αυστρία. Πήγε πολύ μπροστά τη Σάλτσμπουργκ. Πηρέ το πρωτάθλημα εκεί. Είναι και πολύ γνωστός στη Γερμάνια και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ».
Αν θα του άρεσε να προπονήσει κάποια ελληνική ομάδα: «Δεν έχω κάποια επαφή αλλά αν έρθει πρόταση θα την εξετάσω και θα το σκεφτώ».
Για το γκολ του Βούκιτς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: