Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Υπάρχει προοπτική »

Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου, φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αλλά έδειξε και πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όλοι μας και πρώτη η διοίκηση έχουμε αξιολογήσει την σοβαρότητα και το μέγεθος της δουλειάς που πρέπει να γίνει και η οργάνωση μας και οι συζητήσεις που κάνουμε είναι σε ένα κοινό στόχο, να μην περικλείνουμε από τις προδιαγραφές που έχουμε βάλει, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει ο σύλλογος , στα πολυεπίπεδα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Υπάρχει προοπτική στον Άρη και φάνηκε από τις δυο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες είχαν προτάσεις από ομάδες που τερμάτισαν πάνω από τον Άρη.Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πολύ δυνατοί, πάρα πολύ συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον.Όσο για μένα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ευθύνη και την ανέλαβα με μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή , ξέρω ότι υπάρχει προοπτική και αυτό φαίνεται».
Για τους μάνατζερ:«Εμείς από την μεριά μας συνεργαζόμαστε με εκείνο το κομμάτι των μάνατζερ που μπορούμε να δούμε μια προοπτική, και στην δουλειά τους αλλά και στη ν δική μας ικανότητα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας λένε.
Ο Άρης πρέπει να πορευτεί τα επόμενα χρόνια με αλήθεια και φερεγγυότητα».
Για τον Πελεκάνο και την πρόταση που του έχει γίνει:«Ο Άρης δεν περιμένει αυτήν την στιγμή από κανέναν παίκτη να κάνει την διαφορά . Ο Μιχάλης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα πολύπλευρα, εξαιρετικός χαρακτήρας, μεγάλη προσφορά στην ομάδα και θέλουμε να είναι παίκτης μας και την επόμενη χρονιά».
Για το πότε θα κλείσει το ρόστερ του Άρη:«Εμείς είμαστε έτοιμοι να κλείσει το ρόστερ και σήμερα .Η αγορά αντιμετωπίζει καχύποπτα τον Άρη, είμαστε όλοι στο κυνήγι και στα τηλέφωνα για να το αλλάξουμε αυτό, η διοίκηση τρέχει με τους νομικούς για το άρθρο 99, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: