Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Έκλεισε» Μαϊκόν η Ρόμα

Παίκτης της Ρόμα θα πρέπει να θεωρείται ο Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν υπολογιζόταν για τη νέα σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι και επιστρέφει ξανά στην Ιταλία.

«Έκλεισε» Μαϊκόν η Ρόμα
Στην Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογιζόταν για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο Μαϊκόν έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ρόμα! Οι δύο πλευρές τα ‘χουν βρει σε όλα, ενώ ο αγγλικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.

Το… ταξίδι του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν εξελίχθηκε όπως και ο ίδιος θα περίμενε, αφού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μόλις 7 συμμετοχές με την φανέλα των «πολιτών». Κι ενόψει της νέας περιόδου, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν τον υπόλογιζε, όπως τόνισε και μετά το φιλικό της ομάδας του με την Supersport United: «Ο Μαϊκόν δεν ήρθε στο tour της προετοιμασίας και δεν θα είναι στην ομάδα μας τη νέα σεζόν».

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιστρέφει πλέον στην Ιταλία, μετά την εξαετία που πέρασε με την φανέλα της Ίντερ (2006-2012). Ελπίζει στο «Ολίμπικο» να ξαναβρεί τον εαυτό του και να γίνει εκ νέου ανταγωνιστικός σε top επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: