Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Κορυφώνεται η αγωνία!!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, σε γενικές γραμμές, προχωρά όπως τον είχαν σχεδιάσει η διοίκηση και ο Βαγγέλης Αγγέλου. Με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν και, κυρίως, την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλλει στον Άρη η ΦΙΜΠΑ, οι κίτρινοι βαδίζουν σε καλό δρόμο και αισιοδοξούν ότι το ρόστερ τους θα έχει ολοκληρωθεί όταν πρέπει και όπως πρέπει. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο 48ωρο, αναμένονται ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Άρης, που θα ανεβάσουν σημαντικά τον αριθμό των παικτών στους οποίους ο Αγγέλου μπορεί να υπολογίζει για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η υπόθεση του Μιχάλη Πελεκάνου είναι η πρώτη που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το αργότερο αύριο το απόγευμα. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο προπονητής της ομάδας, επικοινώνησαν με τον ατζέντη του παίκτη, Σπύρο Καλλέργη, ενημερώνοντάς τον ότι περιμένουν μέχρι την Τρίτη (16/7) την οριστική απάντηση του Μιχάλη Πελεκάνου στην πρότασή τους. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως άφησαν να εννοηθεί, θα προχωρήσουν στο plan b και στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για την θέση «3». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πελεκάνος φέρεται κοντά στο να πει το «ναι» στον Άρη και να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο.
Μετά την υπόθεση Πελεκάνου, ακολουθεί αυτή του Κώστα Χαρίση. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει αναφορικά με όσα σας είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, αλλά και με τα όσα είχε δηλώσει στο arenafm.gr ο έμπειρος σέντερ. Η συμφωνία με τον Άρη θεωρείται δεδομένη, ωστόσο απομένουν μικρές τυπικές λεπτομέρειες στην σύνταξη των τελικών συμβολαίων, ώστε να υπογραφούν και να επιβεβαιωθεί η παραμονή του Χαρίστη στο Αλεξάνδρειο για τα επόμενα δυο χρόνια. Και αυτή η υπόθεση αναμένεται να κλείσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.
Σε ότι αφορά την θέση «2» και τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ του Άρη τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο Γιάννης Καλαμπόκης φέρεται να είναι το φαβορί. Ο 35χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης σε προφορικό επίπεδο και περιμένει η συμφωνία να μεταφερθεί σε συμβόλαιο, το οποίο και είναι έτοιμος να υπογράψει. Επικοινωνία έχει υπάρξει και με τον Αλέξη Κυρίτση, ωστόσο έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό και σε συνάρτηση και με την επιθυμία του παίκτη να «ψαχτεί» για το εξωτερικό, στο Αλεξάνδρειο φαίνεται να προκρίνουν ξεκάθαρα την λύση του Γιάννη Καλαμπόκη για την θέση του σούτινγκ γκαρντ.
Οι παραπάνω τρεις μεταγραφικές υποθέσεις, αναμένεται να κλείσουν άμεσα και θετικά για την ΚΑΕ Άρης. Εάν αυτό συμβεί, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του υπόλοιπου μεταγραφικού σχεδιασμού και, κυρίως, στην απόκτηση δυο ακόμη παικτών που θα ενισχύσουν την φροντ λάιν του Άρη στις θέσεις «4» και «5», αλλά και στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις «3» και «4». Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Αλεξάνδρειο δεν πρόκειται να βιαστούν να κλείσουν το ρόστερ και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, ώστε να επωφεληθούν από μεταγραφικές… «καραμπόλες» και να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: