Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξανθόπουλος: «Δεν έχει βρει λύσεις ο Μίτσελ»

Στη «χημεία» που δεν έχει βρει ο Μίτσελ, στάθηκε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πέτρος Ξανθόπουλος, αναφερόμενος στην εικόνα του Ολυμπιακού.

Ξανθόπουλος: «Δεν έχει βρει λύσεις ο Μίτσελ»
Καθόλου ευχαριστημένος από όσα βλέπει στον Ολυμπιακό δεν εμφανίστηκε ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως ο Μίτσελ δεν έχει καταφέρει να βρει την «χημεία» που χρειάζεται για να αποδώσουν οι παίκτες του, αυτά που μπορούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ενώ ξεχώρισε τους Βάις, Ολαϊτάν και Κάμπελ, από τις μεταγραφές που έγιναν.

«Δεν ήταν καθόλου καλός ο Ολυμπιακός και το βλέπουμε από τον περασμένο Φλεβάρη. Βλέπουμε μια στάσιμη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έχει καλύτερες μονάδες, αλλά η χημεία δεν είναι η κατάλληλη για να αποδώσει όπως μπορεί. Με τον Λεβαδειακό, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 20λεπτο δεν έπαιξε τίποτα. Έβαλε ο Μήτρογλου τρία γκολ και είχε μπει και ο Ιμπαγάσα. Για μένα πρέπει πάντα να παίζει, όπως και όσο αντέχει. Δεν μπορεί να δώσει κανείς άλλος αυτή την ποιότητα που έχει. Αν μπορεί ας παίζει ένα ημίχρονο», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον Μίτσελ, είπε: «Πήρε έναν προπονητή για να παίξει κόντρα στη Λεβάντε που υποτίθεται πως την ήξερε. Μέχρι να τλεειώσει το πρωτάθλημα δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Εγώ βλέπω πως δεν αποδίδει αυτό που μπορεί, δεν έχει μια συνέχεια και βλέπω ότι βλέπει όλος ο κόσμος. Μπορεί πολλά περισσότερα σίγουρα».

Για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει, σχολίασε: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Βλέποντας φιλικά και επίσημα και ο Ολαϊτάν και ο Κάμπελ και ο Βάις ξέρουν μπάλα και μπορούν να κάνουν ζημιές. Χρειάζονται όμως την σωστή καθοδήγηση. Χρειάζεται να δέσει και η μεσαία γραμμή».

Για τον Σαβιόλα: «Ο Σαβιόλα είναι καλός παίκτης, όχι μεγάλος, αλλά για την Ελλάδα εξαιρετικός. Και μόνος του και με τον Μήτρογλου μπορεί να παίξει. Είναι περιφερειακός και δεν μπορεί να παίξει κορυφή. Αν βρει τον ρόλο που πρέπει στην ομάδα, θα αποδώσει ακόμα καλύτερα».

Για ΠΑΟΚ: «Στα λόγια όλα είναι εύκολα. Εάν δεν τρέξεις, δεν προσπαθήσεις και δεν τα δώσεις όλα δεν γίνεται τίποτα. Θέλει πολύ δουλειά για να κερδίσεις και την πιο εύκολη ομάδα. Με φανέλες δεν κερδίζει κανένας ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: