Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ώρα του αρχηγού…!

Επιστροφή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον οποίο ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Φωκικό.

Η ώρα του αρχηγού…
Η ώρα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στον θεσμό του Κυπέλλου έφτασε και απέναντί του θα βρει τον Φωκικό. Ωστόσο, δεν είναι το όνομα του αντιπάλου που κάνει σημαντικό τον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό που ευχαρίστησε τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» είναι ότι μετά από αρκετό διάστημα στην αποστολή ο Μίτσελ συμπεριέλαβε και τον αρχηγό της ομάδας, τον Αβράαμ Παπαδόπουλο. Ο κεντρικός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Κυπέλλο, ώστε να είναι έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια.

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπονγκ και Σαλίνο, ενώ ο Μασάντο έκανε θεραπεία. Μετά το τέλος ο Μίτσελ ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή για το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Καμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: