Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ωραία Λένα δίχασε το Λονδίνο!! (video)

Η οπαδός της Τρόμσο που φόρεσε φανέλα της Άρσεναλ στο γήπεδο της Τότεναμ μίλησε για τα μηνύματα που έλαβε μετά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Για τους φίλους της Άρσεναλ έγινε κάτι σαν ηρωίδα. Για αυτούς της Τότεναμ απλώς μία αγενέστατη ξένη.

Η Λένα Μαρί Έντβαρντσεν πρόσφερε μία ακόμη αιτία «πολέμου» μεταξύ των οπαδών των δύο λονδρέζικων συλλόγων, όταν την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τον αγώνα της Τρόμσο, αλλά φόρεσε φανέλα των «κανονιέρηδων».

«Δεν το σχεδίαζα να πάω, ήταν κάτι σαν αστείο ανάμεσα σε μένα και τους φίλους μου και μεγεθύνθηκε σε κάτι που ήταν σε όλο το ίντερνετ και δεν μπορούσα να το ελέγξω», δήλωσε η όμορφη Νορβηγίδα.

«Δεν ήθελα να πάω στο ‘Γουάιτ Χαρτ Λέιν’, γιατί είμαι οπαδός της Άρσεναλ. Είμαι και φίλαθλος της Τρόμσο, περίμενα να χάσουμε, αλλά είπα να πάρω μαζί μου και τη φανέλα της Άρσεναλ για να νιώσω λίγο καλύτερα. Έτσι, για να έχω λίγη περηφάνια. Όταν τη φόρεσα υπήρξαν αντιδράσεις από φίλους της Τότεναμ κι ένας άνδρας της ασφάλειας μού ζήτησε να τη βγάλω. Σε αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα κάποιος πρόλαβε να με φωτογραφήσει κι έγινε όλος αυτός ο ντόρος. Έλαβα 500 αιτήματα φιλίας στο Facebook και πολλά μηνύματα, τα περισσότερα θετικά αλλά και κάποια άσχημα. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις και δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν. Ζητώ συγγνώμη αν συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν απλώς ένα αστείο», είπε.

Πάντως είχε και… κέρδος. «Κάποιοι φίλοι της Άρσεναλ μού πρόσφεραν εισιτήριο και τώρα έχω κάνει πολλούς νέους φίλους».

Όσο για το αν θα το ξαναέκανε, είπε: «Δεν ξέρω αν θα τολμήσω (γέλια). Δεν ξέρω αν θέλω τόση προσοχή πάνω μου. Είμαι λίγο σοκαρισμένη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: