Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά!

δες για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.


Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά
Σκορ πρόκρισης ήθελε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Αιγινιακό στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «32» του Κυπέλλου στους Ζωσιμάδες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τη νίκη. Έμεινε στο 0-0 και πρέπει να ιδρώσει στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση.

Οι πολλές «ρεζέρβες» που χρησιμοποίησε ο Σάββας Παντελίδης επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας. Στο πρώτο μέρος οι Ηπειρώτες απείλησαν μόλις δύο φορές, με τον Βίλα στο 14’ και τον Βινσέντο στο 27’, αλλά πέραν αυτών… ουδέν. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών έριξε με την έναρξη του δευτέρου μέρους τους Ίλιτς και Τσάβες στη μάχη, με τους δύο να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο 52’ και το 55’. Βλέποντας το μετριότατο πρόσωπο του ΠΑΣ οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν, έγιναν πολύ απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και πλησίασαν δις στο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο με τους Χατζή (66’) και Μιλόσκοβιτς (68’). Οι Γιαννιώτες άγγιξαν το προβάδισμα με τον Ίλιτς (81’) και τον Τσάβες (86’), αλλά έπεσαν πάνω στον Τόλιο, που κράτησε το μηδέν για την εστία του. Το τελικό 0-0 συνοδεύτηκε από κάποιες αποδοκιμασίες από τους περίπου 1.000 φίλους του ΠΑΣ.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς που θα γίνει στο γήπεδο του Αιγινίου στις 30 Οκτωβρίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Στρούνα, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κεϊτά, Αυγενικού (58' Τσουκαλάς), Βίλα, Βινσέντο (46' Τσάβες), Κοροβέσης, Γιάκος (46' Ίλιτς).

Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Κιβρακίδης (68' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (65' Ζούρκος), Φερνάντες, Χατζής, Καρακατσάνης, Μιτρόφ (46' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: