Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δίνει εισιτήρια ο Απόλλων!

Κανονικά θα διαθέσει εισιτήρια η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων στους φίλους του Λεβαδειακού για το κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Δίνει εισιτήρια ο Απόλλων
Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, η διοίκηση του Λεβαδειακού δεν κατέθεσε αίτημα, όμως θα διατεθούν οι θύρες 6 και 7 για όσους φίλους των Βοιωτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, την Κυριακή, 29/9/2013 (18:15), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Στη διάρκεια της σύσκεψης, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, η οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα.

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.

Εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2.

Οι φίλοι του Λεβαδειακού που θα προσέλθουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 6 ενώ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 7.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: