Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Επιβεβαιώνεται ο Πέρεθ για Μπέιλ!!

Τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ ήταν συμφέρουσα για τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται να επιβεβαιώσει ο Βρετανικός Τύπος, ο οποίος αποκαλύπτει πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Επιβεβαιώνεται ο Πέρεθ για Μπέιλ
Εντύπωση προκάλεσε στον φίλους του ποδοσφαίρου η δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ ήταν σχετικά φθηνή για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα, όμως, δύο από τις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες αποκαλύπτουν για ποιον λόγο ήταν «φθηνός» ο Ουαλός εξτρέμ για τον ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η «Sun» και η «Mirror» υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε ένα ποσό μεταξύ των 118 και 142 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους, όμως ο διεθνής άσος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.

inner

Άλλωστε, χθες ο πρόεδρος των «μερένχες» (Πέρεθ) υπογράμμισε πως ο Μπέιλ ήταν από μικρός οπαδός της Ρεάλ και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

inner

Επίσης, η «βασίλισσα» κατάφερε να αποκτήσει τον 25χρονο παίκτη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της που θέλει να αγοράσει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: