Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ατλέτικο εξπρές!! (video)

Το «τρένο» της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κάνει στάση πουθενά. Τελευταίο «θύμα» της η Οσασούνα της οποίας επικράτησε 2-1 και παραμένει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ατλέτικο εξπρές! (video)
Όνειρο ζει, μην την ξυπνάτε! Η εκπληκτική εκκίνηση συνεχίζεται για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που πήρε ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά με σκορ 2-1 κόντρα στην Οσασούνα, κάνοντας το 6x6 στο πρωτάθλημα!

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, μπορεί να μην έβαλε τέσσερα και πέντε, αλλά η φοβερή κατάσταση που βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα αρκεί! Δύο προσωπικά του γκολ λοιπόν, σε διάστημα επτά λεπτών (18’-25’) έδωσαν... αέρα νίκης στους «ροχιμπλάνκος» κι ανέβασαν τον προσωπικό του λογαριασμό στα επτά! Προτού κλείσει το πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ριέρα, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί στο δεύτερο μέρος, δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Κουρτουά, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Και δικαίως οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν που βλέπουν την ομάδα τους να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, πάντα με «συγκάτοικο» την Μπαρτσελόνα και πάνε στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.



Atletico Madrid 2-1 Osasuna (All Goals) 24... από ourmatch

Στο έτερο βραδινό ματς, η Μάλαγα κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και να αναρριχηθεί στην κατάταξη. Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-0 της Αλμερία στο «Λα Ροσαλέδα». Αν και στο πρώτο μέρος δεν βρήκαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των νεοφώτιστων, στο δεύτερο και πιο συγκεκριμένα στο 68’ ο Τισονέ «χτύπησε» για τους γηπεδούχους, με τον Πορτίγιο στις καθυστερήσεις του αγώνα να «γράφει» το τελικό σκορ.



Malaga 2-0 Almeria (All Goals) 24.09... από ourmatch

Η έκτη αγωνιστική:

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-0
(5’ Νεϊμάρ, 8’ Μέσι, 23’ Μπούσκετς, 77’ Μπάρτσα – 64’ Ντέ Λα Μπέλα)

Λεβάντε-Βαγιαδολίδ 1-1
(36’ Μπάμπα-42’ Γκουέρα)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 2-1
(18’, 25’ Ντιέγκο Κόστα – 42’ Ριέρα)

Μάλαγα-Αλμερία 2-0
(68’ Τισονέ, 90’ Πορτίγιο)

Γρανάδα-Βαλένθια
Σεβίλλη-Ράγιο Βαγεκάνο
Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης
Μπιλμπάο-Μπέτις
Χετάφε-Θέλτα
Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ

Η επόμενη (έβδομη) αγωνιστική:

Βαλένθια-Βαγιεκάνο
Σοσιεδάδ-Σεβίλλη
Βαγιαδολίδ-Μάλαγα
Οσασούνα-Λεβάντε
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης
Εσπανιόλ-Χετάφε
Μπέτις-Βιγιαρεάλ
Αλμερία-Μπαρτσελόνα
Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Θέλτα-Έλτσε
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: