Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξαφνικά τέλος απ’ την Γαλατά ο Τερίμ!!

Ξαφνικό «διαζύγιο» στην Τουρκία. Χωρίς να υπάρχει καπνός, η Γαλατάσαραϊ αποφάσισε να... χωρίσει με τον Φατίχ Τερίμ, τόσο πρόωρα στη σεζόν.

Ξαφνικά τέλος απ’ την Γαλατά ο Τερίμ!
Ολίγον τι σοκ για τους φίλους της Γαλατασαραϊ. Η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας τον Φατίχ Τερίμ κι ενώ έχουν παιχτεί μόλις πέντε αγωνιστικές στην τουρκική λίγκα, με την «τσιμπόμ» να έχει 6 βαθμούς και να εκκρεμεί το τρίποντο από τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Σήμερα συνεδρίασε το συμβούλιο των πρωταθλητών, όπου εκεί αποφασίστηκε το «διαζύγιο» με τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος διατελούσε την 3η του θητεία στο «τιμόνι» της ομάδας. Και μάλιστα ήταν άκρως επιτυχημένος, καθώς από το 2011 μέχρι σήμερα πανηγύρισε δύο back to back πρωταθλήματα και ισάριθμα Σούπερ Καπ της χώρας.

Μιλάμε φυσικά για ένα μεγάλο κεφάλαιο της Γαλατά, καθώς στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από το 1997 έως το 2000 είχε κατακτήσει 4 σερί πρωταθλήματα και ένα UEFA Cup. Φυσικά, ο 59χρονος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Τουρκίας, όπου έχει αναλάβει το έργο να την οδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ.

Ήδη... ακούγεται πως η Γαλατάσαραϊ θα επιχειρήσει το «μπαμ» για την θέση του προπονητή, προσφέροντας φυσικά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον νέο «εκλεκτό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: