Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Διαμαντίδης: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού να απολαύσουν το μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στη Μαδρίτη για την παρουσίαση του ΝΒΑ2Κ14 και μίλησε για τη χρονιά που ξεκινά, αλλά και για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Διαμαντίδης: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού να απολαύσουν το μπάσκετ»
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ένας από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της Euroleague στην παρουσίαση του NBA2K14 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Μαδρίτη καθώς το συγκεκριμένο video game διαθέτει πλέον ομάδες και παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για το νέο παιχνίδι και τους φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ελπίζει οι «πράσινοι» φίλαθλοι» να χαρούν τόσο νέο video game, όσο και το μπάσκετ στο γήπεδο.

-Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague να πλησιάζει. Η Euroleague γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και δυνατή. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι από τη φετινή διοργάνωση;

«Όπως είπατε, η Euroleague γίνεται πιο δυνατή και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή είναι πολύ καλές. Είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους αγώνες και θα μας δώσουν και πάλι δύναμη και ενέργεια. Σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε για μία ακόμη χρονιά το καλύτερο δυνατό».

-Μιλώντας για φιλάθλους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους πλέον πιστούς στην Euroleague. Πόσο σημαντικοί είναι για εσάς;

«Είναι πολύ σημαντικοί! Μας δίνουν μεγάλη ενέργεια και διάθεση να παίξουμε με την καρδιά μας. Δεν θα μπορέσουν να είναι δίπλα μας σε δύο αγώνες στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και αυτό είναι άσχημο για εμάς. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι δύσκολο πάντως. Παίζουμε μπάσκετ για αυτούς που έρχονται να μας δουν. Οπότε ελπίζω ότι φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έρθουν να μας δουν και να απολαύσουν το μπάσκετ».

-Πόσο πιστεύεις ότι θα απολαύσουν οι φίλαθλοι το νέο NBA2K14 με παίκτες της Euroleague;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία τη διαφορά, γιατί πραγματικά δεν έχω καλή σχέση με τα video games ή τους υπολογιστές γενικότερα. Παρόλα αυτά, από ότι είδα σήμερα εδώ, πιστεύω ότι όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες είναι πραγματικά σαν αληθινοί. Ελπίζω ότι φίλοι του μπάσκετ, θα μαζεύονται και θα απολαμβάνουν και αυτό το παιχνίδι, εκτός από το μπάσκετ που παίζεται στο παρκέ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: