Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Πανελευσινιακό ο Αντώνης Μάντζαρης!

Με τη μεταγραφή του Αντώνη Μάντζαρη, η οποία ανακοινώθηκε την Τρίτη, ο Πανελευσινιακός «έκλεισε» το ρόστερ του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Στον Πανελευσινιακό ο Αντώνης Μάντζαρης
Παίκτης του Πανελευσινιακού θα είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντώνης Μάντζαρης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ελευσίνας. Μάλιστα με τη μεταγραφή του 27χρονου γκαρντ ολοκληρώνεται για φέτος το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αντώνη Μάντζαρη.

Ο 27χρονος σούτινγκ γκάρντ έχει περάσει όλη του την καριέρα στο Περιστέρι με διάλειμμα μιας σεζόν που έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2.

Την προηγούμενη χρονιά με την φανέλα του Περιστερίου είχε σε 26 παιχνίδια 8.7 πόντους με 2.5 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ ανά αγώνα.

Αυτή είναι και η τελευταία μεταγραφή του Πανελευσινιακού που ολοκλήρωσε το φετινό ρόστερ του».



Παράλληλα ο Πανελευσινιακός με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Νίκο Παπανικολόπουλο για την συνεισφορά του στην ομάδα, καθώς ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ίκαρο Χαλκίδας:

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον αθλητή Νίκο Παπανικολόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και να ευχηθεί καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ αφού σε 26 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας είχε 9.1 πόντους με 1.5 ριμπάουντ και 1.7 ασσίστ ανά αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: