Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κόλλησε ο Αστέρας!!

Στο 0-0 κόλλησε ο Αστέρας απέναντι στα Χανιά για το κύπελλο Ελλάδας. Οι Αρκάδες πλήρωσαν τις αλλαγές στην ενδεκάδα και η πίεση του δευτέρου ημιχρόνου δεν αρκούσε για τη νίκη.

Αστέρας...μόνο στο δεύτερο
Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στο ζευγάρι Αστέρας Τρίπολης-Χανιά καθώς οι φιλοξενούμενοι έβαλαν…δύσκολα στους Αρκάδες με το 0-0 που απέσπασαν στην Τρίπολη, κόντρα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βρέθηκαν περίπου 1000 φίλου των Αρκάδων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαδρόμους για την περιοχή των Χανίων και η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε από τους φιλοξενούμενους, με ένα σουτ του Πάγκαλου από καλή θέση που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 35΄όταν μετά από ατομική ενέργεια του Πάγκαλου ο Τσάτσος σούταρε μέσα από τη περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπαντή.

Βλέποντας την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε την επανάληψη με δύο αλλαγές, με τους Χουάνμα και Ντε Μπλάσις να παίρνουν τις θέσεις των Μουνάφο και Καράσκο. Στο 53΄ο Μπαράλες είχε μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα και ακολούθησε ένα σουτ του Κάφα, στο οποίο ανταποκρίθηκε ο Θεοδωρόπουλος. Το δεκάλεπτο από το 60΄ως το 70΄ ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των Αρκάδων που είχαν δύο δοκάρια σε τέσσερα λεπτά, στο 65΄με τον Ντε Μπλάσις και στο 68΄με τον Μπαράλες, που δεν σκόραρε από κοντινή απόσταση.

Η ομάδα της Τρίπολης πίεσε στα τελευταία λεπτά και στο 86 είχε τριπλή ευκαιρία μετά από φάση διαρκείας, με δύο σουτ του Μπαράλες και ένα του Κάφα, αλλά το πολυπόθητο γκολ για τον Αστέρα δεν ήρθε. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, καλείται να πάρει πλέον την πρόκριση στον επαναληπτικό στα Χανιά, σε έναν μήνα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: (Τσιώλης)Μπαντής, Λούι, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Εντό, Σέττι, Μουνάφο, Καράσκο, Κάφα, Μπαράλες

Χανιά: (Σεροπιάν)Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Πυθαρούλης, Βαλλιάνος, Πότσι, Τσατσαρής, Τσάτσος, Μπουντόπουλος, ΠάγκαλοςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: