Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτά άλλαξε ο Μιλίνκοβιτς!

Αυτά άλλαξε ο Μιλίνκοβιτς Το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη δεν συνοδεύτηκε με ένα καλό αποτέλεσμα για τον Άρη ωστόσο διαπιστώθηκαν κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο τις οποίες έχει εισάγει στην ομάδα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.


Η Sportday αναφέρει τέσσερις σημαντικές τροποποιήσεις από τον νέο τεχνικό που απέφεραν τους πρώτους τους καρπούς στον αγωνιστικό χώρο:

1. Αλλαξε τον τρόπο προπόνησης. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα με μεγαλύτερο βαθμό έντασης της τάξης του 20%-30%, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική στο γήπεδο και στις μονομαχίες.

2. Δούλεψε πολύ στην τακτική. Ο Σέρβος διαπίστωσε ότι η ομάδα δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα και δίδαξε 4-5 συγκεκριμένες κινήσεις που αποτελούν τον μπούσουλα πάνω στον οποίο θα κινείται η ομάδα. Προσπάθησε να παίξει ορθολογικό και όχι παθητικό ποδόσφαιρο, με ελεγχόμενο, ρίσκο αλλά έχει προδοθεί από τα ατομικά λάθη.

3. Κέρδισε κάποιους παίκτες. Επένδυσε σε κατ' ιδίαν επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Ελσνερ και Ιμπε έχουν ενταχθεί και πάλι στο κλίμα της ομάδας, ο Τάτος μοιάζει πιο απελευθερωμένος, ο Ψυχογιός επανήλθε και δίνει λύση σε μια θέση που είχε πρόβλημα η ομάδα.

4. Άλλαξε την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Σέρβος είναι με διαφορά πιο επικοινωνιακός από τον Χατζηνικολάου, έχει καλύτερη προσέγγιση στο ψυχολογικό κομμάτι, φτιάχνει καλύτερα τους παίκτες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: