Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Ζητάμε ισονομία, όχι να μας χαρίζονται»

arhspae
Ο Κώστας Ευθυμιάδης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στο συμβούλιο της Σούπερλιγκ μίλησε στον Arena 89,4 σχετικά με τις εντυπώσεις του και τις κινήσεις που ετοιμάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Ακόμη αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την ανάκτηση της αξιοπιστίας από την ΠΑΕ και τα αγωνιστικά θέματα.
Αναλυτικά είπε:
«Είναι δυσάρεστο όταν βλέπεις ότι η ομάδα σου έχει τις δυνατότητες και αδικήθηκε σε αυτό τον βαθμό. Είναι δυνατόν να μην βράζουμε; Όπως όλοι οι Αρειανοί»
Τι ζητάει ο Άρης;
«Τα περιθώρια είναι λίγα. Αντιδράσαμε όλοι μετά το ματς, οι παίκτες ο γενικός αρχηγός. Το ζήτημα ότι εμείς δεν ζητάμε να μας χαρίζονται  αλλά ισονομία. Ένα είναι σίγουρο ότι η διοίκηση δεν θα αφήσει αυτό το πράγμα απαρατήρητο. Έχουμε δώσει το μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις»
Για την αξιοπιστία του Άρη:
«Εγώ έχω κάποιες απόψεις. Σκέφτομαι και λέω το εξής. Σας έχω εξηγήσει ότι εδώ και χρόνια, τουλάχιστον τα δύο τελευταία, ο Άρης προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του σε όλα τα επίπεδα. Ταλαιπωριόμαστε δύο χρόνια αλλά όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο αναγκαστικά υποχωρείς και χάνεις από την αίγλη από όλα τα επίπεδα. Από την μέρα που έχουμε αναλάβει αυτό προσπαθούμε να ανακτήσουμε. Σιγά-σιγά αποκαθιστάμε τις σχέσεις με τους τρίτους και αυτό είναι σίγουρο ότι  θα γίνει και προς άλλες κατευθύνσεις. Δηλαδή ΕΠΟ, Σουπερλιγκ. Είναι δύσκολο. Δεν επανακτάτε αυτό από την μία μέρα στην άλλη»
Για τις αντιδράσεις της ΠΑΕ στο συμβούλιο:
«Η αντίδραση μας θα είναι ακόμη εντονότερη στο μέλλον αν συνεχίσει να συμβαίνει. Τα κέντρα αποφάσεων πιστεύω ότι λαβαν το μήνυμα. Ακόμη και χθες δεν πέρασε απαρατήρητο στο συμβούλιο»
Τι του είπαν οι υπόλοιποι παράγοντες χθες στην Σούπερλιγκ:
«Οι περισσότεροι έβλεπαν ότι υπήρχε πέναλτι. Ξέρετε όμως στα συμβούλια υπάρχει μία κατεύθυνση της Σούπερλιγκ και της ΕΠΟ να μην μιλάμε για την διαιτησία. Όχι μόνο για την διαιτησία αλλά και για αντιπαραθέσεις των ΠΑΕ. Για να μην γίνονται επεισόδια. Χαρακτηριστικά υπήρχε μία αντιδικία δύο ομάδων για έναν παράγονται που έβριζε τους οπαδούς και είπε ο παράγων της ομάδας η οποία ήταν γηπεδούχος πάλι καλά που βρέθηκε ο παρατηρητής και τον έδιωξε. Έτσι πήρα τον λόγο εγώ και τους είπα την δική μου περίπτωση και λέω πότε θα αποβάλει κάποιος τον διαιτητή που προκαλεί το κοινό αίσθημα των φιλάθλων . Πολλά ακούγονται αλλά αποτελέσματα δεν βλέπουμε»
Για τους διαιτητές:
«Υποτίθεται ότι και αυτός κρίνεται. Αποβάλλεται από τους πίνακες απλά επειδή είναι καθοριστικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα υπάρχει γραμμή να μην υπάρχει τέτοια δημοσιότητα. Όταν όμως, προκαλείται μία οικογένεια δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσουμε. Η ομάδα δεν θα μείνει απροστάτευτη. Ισονομία ζητάμε. Μέχρι στιγμής είχαμε και άλλα λάθη που δεν μιλήσαμε. Αλλά στα εξόφθαλμα δεν γίνεται να μην μιλάμε. Δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβούν»
Τι του είπε ο διαιτητής στα αποδυτήρια:
«Τίποτα δεν μου είπε. Το αποφεύγουν. Σε εμένα δεν είπε τίποτα»
Έχουν σκεφτεί να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από το γήπεδο;
«Είναι δύσκολο να παρθεί μία τέτοια απόφαση. Πιστεύω ότι έχουμε βάλει σε μία σειρά τα πράγματα. Το καταλαβαίνω ότι η αγανάκτηση είναι μεγάλη.  Εγώ πιστεύω ότι θα συνέλθει λίγο το πράγμα. Οι τόνοι έχουν ανέβει αλλά έχω να πω ότι αποκομίσαμε ένα καλό γεγονός από την Ξάνθη. Η ομάδα βελτιώθηκε»
Περιμένουν την τιμωρία του διαιτητή;
«Φυσικά και περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή. Έχει βουίξει όλη η Ελλάδα»
Για την ομάδα:
«Είναι γεγονός ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Υπήρχαν παίκτες που είτε δεν ήταν στο κλίμα όπως ο Ίμπε ή σαν τον Έλσνερ που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Φαίνεται ότι αποκαθιστάτε αυτό το πράγμα. Εύχομαι να αποδώσουν αυτό που μπορούν και ξέρουν, και κάτω από τη τεχνική ηγεσία με την οποία βλέπω μεγάλη βελτίωση τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχουμε εντελώς διαφορετική πορεία»
Για τους ποδοσφαιριστές:
«Τα μάτια τους γυαλίζουν. Κάτω στο συμβούλιο που είχαμε ο εκπρόσωπος του Παναιτωλικού μου είπε θα ξεσπάσετε πάνω μας. Λέω το ζήτημα δεν είναι να ξεσπάμε αλλά όταν γίνονται διαιτητικά λάθη υπάρχει αγανάκτηση. Να υπάρχει ισονομία  και να το απολαμβάνει ο κόσμος. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»
Για το ματς με τον Παναιτωλικό:
«Είναι καθοριστικής σημασίας όπως και όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Και αυτό κάνει και ο προπονητής μας»
Θα υπάρξει θέμα παραμονής του Άρη;
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει θέμα παραμονής. Προσπαθούν όλοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των ομάδων τους. Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής. Σίγουρα ανησυχούμε βλέπουμε την κατάσταση και δεν έχουμε μείνει απαθής. Δεν θέλω να λέω μεγάλα πράγματα. Αποκομίσαμε ένα στοιχείο, βλέπουμε αγωνιστική βελτίωση και υπάρχει η δυνατότητα να πάμε καλύτερα»
Για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο:
«Θα δώσουμε την δέουσα προσοχή. Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο. Παίξαμε ένα φιλικό και μπορέσαμε και κερδίσαμε και είπαμε ότι ο Άρης δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν υπάρχει άλλη οδός. Μόνο νίκες»
Πότε επιστρέφει ο Ηλιάδης:
«Σάββατο ξημερώματα επιστρέφει ο κύριος Ηλιάδης. Περιττό να πω ότι όχι απλά είμαστε σε καθημερινή επαφή, αλλά πριν το ματς με την Ξάνθη μιλήσαμε πέντε φορές. Εξάλλου ο κύριος Ηλιάδης εξήγησε την θέση του. Είπε δεν θα μιλήσω μέχρι να τελεσιδικήσει το άρθρο»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: