Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν ζητάει κάτι παράλογο ο ΠΑΟΚ»

Θέση στο θέμα της τροπολογίας για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ο βουλευτής Ημαθίας με την Νέα Δημοκρατία, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

«Δεν ζητάει κάτι παράλογο ο ΠΑΟΚ»
Λύση στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει η Κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ Τσαβδαρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα»

Για την συνάντηση των βουλευτών σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:

«Εμείς στα πλαίσια αυτών που συμφωνήσαμε στην συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς, αναθέσαμε στον κύριο Κοντό από την Ξάνθη, να συνθέσει την τροπολογία για να την καταθέσουμε προς έγκριση και ψήφιση προς τον πρόεδρο της Βουλής».

Για το πόσοι βουλευτές παρευρέθηκαν:

«Ήμασταν τρεις βουλευτές γιατί δεν ήταν των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Δεν ζητάει κάτι παράλογο ο ΠΑΟΚ. Και ειδικά σε μία περίοδο που το κράτος ψάχνει απεγνωσμένα έσοδα η διάθεση του ΠΑΟΚ να καταβάλει τα 11,000,000 είναι σημαντική, αρκεί να είναι στο πλαίσιο της νομιμότητας και να μην αισθανθούν αδικημένοι κάποιοι άνθρωποι. Το θέμα των προστίμων και των προσαυξήσεων θα το δούμε. Λογικές όπως της ΑΕΚ είναι επιζήμιες για το ελληνικό κράτος»

Για το αν αυτή η ρύθμιση αφορά μόνο τον «Δικέφαλο του Βορρά»:

«Προφανώς και θα μπορούν να μπουν και άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ. Γιατί και θα αποφέρει έσοδα και θα απαλλάξει κάποιες εταιρίες από το άγχος του να είναι νόμιμες και να έχουν ασφαλιστικές ενημερότητες. Συμβαίνει και σε άλλη κράτη. Τέτοιες ρυθμίσεις έχουν και ένα μπόνους για να γλυτώνουν αυτές οι επιχειρήσεις κάποια πρόστιμα».

Για τον χρόνο που απαιτείται μέχρι την ψήφιση της τροπολογίας:

«Συμφωνήσαμε να γίνει τις επόμενες δύο-τρείς μέρες και εφόσον συμφωνούμε όλοι να την καταθέσουμε στον πρόεδρο της Βουλής».

Για την παρουσίαση του Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς»:

«Μακάρι να υπάρχουν πολλοί σαν τον Σαββίδη. Να έρθουν να επενδύσουν. Είναι σημαντική η πρόταση του και φαίνεται ότι δεν έχει μόνο επιχειρηματικά κίνητρα. Εγώ είδα έναν άνθρωπο συναισθηματικά δεμένο με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Βέβαια για να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και την τρέλα σου γιατί θα βάλεις και θα χάσεις τα λεφτά σου . Θα βγάλει το ποδόσφαιρο της Βόρειας Ελλάδας από την αφάνεια με την αποδυνάμωση του ΠΑΟ και τη ΑΕΚ. Αυτό το πράγμα με τον Ολυμπιακό κάνει κακό και ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τα επόμενα χρόνια.

Είναι απίστευτα λεφτά για την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Δεν θα ξαναπώ για τον Άρη και τον Ηρακλή που λόγω οικονομικών προβλημάτων έχουν αποδυναμωθεί. Στην Βέροια έχουν τον Αρβανιτίδη που έχεις και αυτός την τρέλα του. Και έχει μία ομάδα που δίνει πνοή. Πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ γεμίσανε τα ξενοδοχεία οι καφετέριες. Όπου υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σαββίδη και τον Αρβανιτίδη θα πρέπει να τους ενισχύσουμε ηθικά και να δείξει και η πολιτεία ότι τους στηρίζει γιατί αλλιώς και αυτοί κάποια στιγμή θα βαρεθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: