Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ισά μίλησε για όλα!!

Ο Ισά μίλησε για όλα!
Ο Πιέρ Ισά συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τους μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα… Για τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και για αυτές που δεν έγιναν, για την αγωνιστική κατάσταση των ερυθρολεύκων, για τις προσδοκίες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, για τον Μίτσελ αλλά και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο…

Τα σημαντικότερα θέματα…

-Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι ποντάρει πολλά στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Πώς είναι αρκετά σημαντικός στα αποδυτήρια της ομάδας και πως περιμένει με την επιστροφή του να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αμυντική γραμμή.
αρκετά.

-Για τον Σάμαρη
Ο Ισά στήριξε τον Σάμαρη για την κριτική που του ασκήθηκε μετά το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα προσφέρει στην ομάδα. Μάλιστα, πως μπορεί να συνυπάρξει στην 11άδα με τον Εντιγκά. Τέλος πως κατά την γνώμη του θα κληθεί στην Εθνική και πως μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερος.

-για την ήττα από την Παρί:
Στάθηκε στην εμφάνιση από την οποία δήλωσε ικανοποιημένος. Υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε στο πρώτο ημίχρονο ότι είναι ανταγωνιστικός και χαρακτήρισε λογικό το γεγονός ότι η Παρί πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Υπογράμμισε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα δεν έκανε κλασική ευκαιρία.

Για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ
Ο Ισά τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, πως είναι ικανός να πάρει ένα αποτέλεσμα.

-Γιατί την μεταγραφική περίοδο που «έφυγε»
Ο Ισά ξεκαθάρισε ότι στόχος των υπευθύνων ήταν οι περισσότερες μεταγραφές να γίνουν όσο το δυνατόν το γρηγορότερο έτσι ώστε ο προπονητής να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του. Επεσήμανε όμως πως ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να περιμένει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι τις τελευταίες ημέρες καθώς υπήρχε μεγάλο ενδεχόμενο να προκύψουν κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών.

Για τον Γιαταμπαρέ και τον Εντιγκά
Ο Εντινγκά αποκτήθηκε ως καθαρός αμυντικός χαφ ανέφερε ο Ισά. Για τον Γιαταμαπαρέ ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι μπορεί να προσφέρει ως δεξιός χαφ, αλλά η θέση για την οποία αποκτήθηκε είναι αυτή του “box to box”. Και για τους δύο υποστήριξε ότι σύντομα θα ενσωματωθούν απόλυτα στην ομάδα και θα την βοηθήσουν

Γιατί δεν αποκτήθηκε ο Αμαλφιτανό
Ο Ισά ανέφερε ότι και ο παίκτης και η γυναίκα του δεν ήταν θερμοί στο να έρθουν στην Ελλάδα. Και μεγάλο ρόλο έπαιξε η στάση της Μαρσέιγ η οποία δεν έριξε τις απαιτήσεις της. Κατέληξε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει άλλο στην περίπτωσή του αλλά και πως δεν μπορούσαν να δεχθούν τα τερτίπια της γαλλικής ομάδας.

Για τον Μολό
Δεν αποκτήθηκε γιατί η ομάδα του, η Νανσί ζητούσε πολλά χρήματα και αναγκαστικά στράφηκε σε άλλες λύσεις.

Για τον Μίτσελ
Ο Ισά ξεκαθάρισε ότι όλοι στην ομάδα δουλεύουν έτσι ώστε να βοηθούν τον Ισπανό τεχνικό και να κάνει όσο μπορεί καλύτερα τη δουλειά του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: