Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστική στήριξη στον Φατίχ Τερίμ! (pics)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φίλοι της Γαλατάσαραϊ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Φατίχ Τερίμ για να του εκφράσουν την στήριξή τους, μετά την ξαφνική απόλυσή του από τον πάγκο της ομάδας.

Συγκλονιστική στήριξη στον Φατίχ Τερίμ (pics)
Η ξαφνική (και ακατανόητη) απόλυση του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ συγκλόνισε τους φίλους της ομάδας. Αν μη τι άλλο, τους έχει προσφέρει πολλές χαρές, ήταν πολύ αγαπητός και τα πήγαινε μια χαρά στο «τιμόνι» της.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν και θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επιλογή της διοίκησης να τον απομακρύνει, μερίδα οπαδών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του. Εκεί, όπου οι φίλοι της Γαλατά –παρά το προχωρημένο της ώρας, αφού είχαν περάσει προ πολλού τα μεσάνυχτα- φώναξαν συνθήματα και τάχθηκαν στο πλευρό του 59χρονου προπονητή, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους.

Φυσικά και ο ίδιος ο κόουτς δεν άντεξε. Βγήκε λίγο έξω και με δάκρυα στα μάτια τους χαιρέτησε. Άλλωστε κι αυτός έχει συνδέσει το όνομά του με την «τσιμπόμ». Μάλιστα, λέγεται πως έμαθε για τον... χωρισμό μέσω των ειδήσεων στην τηλεόραση...

inner

inner

inner

inner


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: