Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ομάδα «νοσοκομείο»

Με έξι προβλήματα είδε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς να ολοκληρώνεται η απογευματινή προπόνηση του Άρη την Τρίτη στο «Δασυγένειο», ενόψει του ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ομάδα «νοσοκομείο»Μιλάμε για τους Σαλόζε Ουντότζι, που έχει κάκωση στο γόνατο, Ηλία Σταυρόπουλο, που έχει κάκωση έσω πλαγίου, Ρούμπεν Πουλίδο, που έχει υποστεί οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο, Νίκο Αγγελούδη, που έχει δεχτεί κλωτσιά στον αστράγαλο, Παντελή Αντωνιάδη, που έχει τενοντίτιδα στον προσαγωγό και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Επίσης, απουσιάσαν ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες και ο Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, με αμφότερους να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Δευτέρας κόντρα στη SKODA Ξάνθη έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: