Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Χαμός» στη Βαλένθια!!

Σε δύο στρατόπεδα έχει χωριστεί η Βαλένθια έπειτα από το φραστικό επεισόδιο που είχε ο προπονητής Μίροσλαβ Τζούκιτς με τον Αντίλ Ραμί.

«Χαμός» στη Βαλένθια
Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Βαλένθια, μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς με τον Αντίλ Ραμό. Ο Γάλλος σέντερ μπακ είχε έντονο διάλογο με τον Σέρβο τεχνικό, καθώς δεν θεωρεί πως τον αντιμετωπίζει δίκαια.

Μάλιστα, μπορεί ο Τζούκιτς να μην έχει πάρει θέση για το θέμα, ωστόσο, ο αμυντικός των «νυχτερίδων» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ισπανία τόνισε πως ο προπονητής του δεν του μιλάει ξεκάθαρα και πως έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του για την κατάσταση που επικρατεί, αφήνοντας παράθυρο για μεταγραφή.

«Ο προπονητής μου δεν μου μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο. Ενώ το καλοκαίρι, που είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, μου είχε πει πως είμαι από τους καλύτερους αμυντικούς και κάθε προπονητής θα ήθελε να με έχει στη διάθεσή του, τώρα δείχνει διαφορετικά πράγματα», είπε αρχικά ο Ραμί και στη συνέχεια τόνισε:

«Σημασία έχει ότι ο προπονητής είναι το αφεντικό και στο τέλος θα φανεί ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Εγώ από τη μεριά μου έχω ενημερώσει τον μάνατζέρ μου, που γνωρίζει πως τα πράγματα για εμένα εδώ δεν πηγαίνουν καλά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: