Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν παίζει αντιποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ»

«Πρόκληση» αποτελεί για τον Σάκη Θεοδοσιάδη και την Αναγέννηση Καρδίτσας η αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο προπονητής της αυριανής αντιπάλου των «ασπρόμαυρων».

«Δεν παίζει αντιποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ»
Χαρούμενος για το γεγονός ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής της αυριανής αντιπάλου του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε το παιχνίδι με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς αποτελεί πρόκληση για εκείνον και την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως οι Θεσσαλονικείς είναι γεμάτοι σε όλες τις γραμμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Θεοδοσιάδης στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

«Για εμάς είναι και μία πρόκληση αυτό το παιχνίδι. Για τη δική μας ομάδα το παιχνίδι αυτό είναι ένα κίνητρο και για το ποδοσφαιρικό τμήμα και για εμάς τους ίδιους. Ειδικά για τις ομάδες της Football League επειδή δεν γίνονται συχνά τέτοια ματς, είμαστε χαρούμενοι που μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται και διοικητικά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα μας αντιμετωπίσει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μόνο να κερδίσουμε. Έχουμε μία ομάδα που στηρίζεται σε νέα παιδιά και το παιχνίδι αυτό είναι μία πρόκληση για να γεμίσουμε εμπειρίες. Φυσικά αυτό δεν μας απαγορεύει να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότατες έχουμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει αναπτυχτεί σε όλα τα επίπεδα. Έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστές με εξαιρετική ποιότητα και έχει έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές. Εφέτος παρουσιάζεται γεμάτος σε όλες τις γραμμές και θεωρώ ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές και εύχομαι να έχει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε τις αρετές μας. Θα έρθουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο ρόστερ και αυτό είναι στοίχημα για εμάς. Πιστεύουμε στους παίκτες και το κυρίαρχο στοιχείο είναι η συνοχή και η ομοιογένεια, πράγματα που θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: