Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πασσαλής: «Βελτίωση και άμεσα»

Άμεσα θα πρέπει να βελτιωθεί ο Άρης –κυρίως αμυντικά- για να σωθεί η χρονιά, σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Πασσαλής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Πασσαλής: «Βελτίωση και άμεσα»
Βελτιωμένος μόνο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού ήταν ο Άρης κόντρα στην Ξάνθη, αφού έδειξε και πάλι σημαντικές αμυντικές αδυναμίες, όπως τόνισε και ο Πέτρος Πασσαλής.

Ο παλιός παίκτης της ομάδας ξεκαθάρισε πως η ομάδα μπορεί απλά να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περασμένη χρονιά, όταν σώθηκε την τελευταία στιγμή, ξεκαθάρισε όμως, πως κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο από μια ομάδα που δύο φορές τα τελευταία χρόνια έχει κάνει χρήση πτωχευτικού κώδικα.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την εικόνα του Άρη στην ήττα από την Ξάνθη:
«Καλός ήταν επιθετικά, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έχει πρόβλημα στην αμυντική συμπεριφορά και στη ροή του αγώνα και στις στημένες φάσεις. Δέχτηκε δύο γκολ από μια κάθετη πάσα και μια λανθασμένη αντίδραση του τερματοφύλακα. Πρέπει να βελτιωθούν άμεσα τα πράγματα γιατί όσο περνάει ο καιρός κ δεν έρχονται αποτελέσματα, θα υπάρχει περισσότερο άγχος. Υπήρχε βελτίωση στην ανάπτυξη και τη συνεργασία. Έγιναν όμως λάθη στην άμυνα. Θέλει πολλή δουλειά στην αμυντική συμπεριφορά. Θα πρέπει να δέσει η αμυντική τετράδα και να παίξουν κάποια ματς οι ίδιοι παίκτες. Όσο δέχεται εύκολα γκολ δεν θα μπορεί να μαζεύει βαθμούς».

Για την επιλογή του Μιλίνκοβιτς στον πάγκο:
«Οποιαδήποτε επιλογή θα είχε ρίσκο. Επελέγη ένας τεχνικός που δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ίσως για να μείνει ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν. Ο ΜΙλίνκοβιτς βάσει βιογραφικού δείχνει πως ταιριάζει σε ομάδες που θέλουν να στηριχθούν σε νεαρούς παίκτες. Με βάση αυτό φαίνεται πως έγινε μια σωστή επιλογή. Αν καταφέρει να προσαρμοστεί είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία».

Για τη στάση του κόσμου:
«Όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από τον Άρη, θα πετούσε στα σύννεφα. Έχει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο από πέρυσι που σώθηκε στο τέλος του πρωταθλήματος. Προτεραιότητα της διοίκησης ήταν το άρθρο 99. Όσο άσχημα κι αν ακούγεται στον κόσμο, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή και να μην αγανακτούν από όσα βλέπουν στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν μπορεί να ξοδεύει πιο πολλά από όσα βγάζει. Για μένα το χειρότερο που έχει συμβεί στην ομάδα είναι πως όχι μία, αλλά δύο φορές τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει άρθρο του πτωχευτικού κώδικα για να επιβιώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: