Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Άστραψαν και βρόντηξαν»

Δε λυπήθηκαν τους αντιπάλους τους Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ. Δείτε γκολ από τους αγώνες!

«Άστραψαν και βρόντηξαν» (video)
Οι «πολίτες» σάρωσαν με 5-0 την κυπελλούχο της χώρας Γουίγκαν στο «Ετιχαντ» και έδειξαν πως βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετά την τεσσάρα της περασμένης Κυριακής κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Γιόβετιτς με δύο γκολ, Τζέκο, Τουρέ και Χέσους Νάβας οι σκόρερς για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ετσι, οι πρωταθλητές του 2012 πήραν εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό του FA από τους "λάτικς".

Όσον αφορά τα «σπιρούνια», σάρωσαν με 4-0 την Αστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και πάνε με φόρα στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Δύο γκολ ο Ντεφόε, από ένα Παουλίνιο και Τσαντλί για τους Λονδρέζους.

Χαλαρά πέρασε από την έδρα της Σουίντον η Τσέλσι, επικρατώντας με 2-0 της ομάδας της πρώτης κατηγορίας, χάρη στα τέρματα των Τόρες και Ραμίρες.

«Ανατροπή» και πρόκριση για τη Φούλαμ κόντρα στην Εβερτον με 2-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας. Ο Νέισμιθ έκανε το 0-1, ο Μπερμπάτοφ το 1-1 και ο Μπεντ το 2-1 για τους Λονδρέζους. Βασικός σε όλο το ματς ο Γιώργος Καραγκούνη, έδωσε την ασίστ με εκτέλεση φάουλ για το νικητήριο γκολ.

Συναρπαστικό ματς στο «Απτον Παρκ», με τη Γουέστ Χαμ να επικρατεί με 3-2 της Κάρντιφ, χάρη στο τέρμα του Βαζ Τε στο 88’. Τα άλλα τέρματα των «σφυριών» σημείωσαν οι Μόρισον και Τζάρβις, ενώ για τους Ουαλούς ισοφάρισαν προσωρινά οι Νούνε και Οντεμβιγκί.

Την παράταση χρειάστηκε η Νόριτς για να επικρατήσει εκτός έδρας της Γουότφορντ με 3-2 (κ.α. 2-2), χάρη στο γκολ του Χούπερ στο 115’.

Δύσκολη νίκη για τη Χαλ στην έδρα της επί της Χάντερσφιλντ της πρώτης κατηγορίας με 1-0, χάρη στο τέρμα του Πρόσβιτζ στο 59’.

Με σχετική άνεση επικράτησαν στις έδρες τους οι Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ με 2-0 επί των Μπρίστολ Σίτι και Πίτερμπρο της Τσάμπιονσιπ αντίστοιχα. Στον πάγκο έμεινε ο Χάρης Μαυρίας για τις "μαύρες γάτες", που έδωσαν το πρώτο τους ματς μετά την αποχώρηση του Πάολο Ντι Κάνιο.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013


Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4

Μπέρνλι - Νότιγχαμ 2-1

Χαλ - Χάντερσφιλντ 1-0

Λέστερ - Ντέρμπι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι - Γουίγκαν 5-0

Σαουθάμπτον - Μπρίστολ Σίτι 2-0

Σάντερλαντ - Πίτερμπρο 2-0

Σουίντον - Τσέλσι 0-2

Γουότφορντ - Νόριτς 2-3 παρ. (2-2 κ.α.)

Γουέστ Χαμ - Κάρντιφ 3-2

Φούλαμ - Έβερτον 2-1


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

21:45 Μπέρμιγχαμ - Σουόνσι

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

21:45 Νιούκαστλ - Λιντς

21:45 Τρανμίρ - Στόουκ

22:00 Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: