Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

O Στέφενς αποφάσισε για Κάτσε και είπε στον Ιβάν!!

Ποια είναι η άποψη του προπονητή του ΠΑΟΚ για τον Αλβανό μέσο και τι λύση έχει προτείνει στον μεγαλομέτοχο της ομάδας; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Την ώρα που άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για τον Έργκους Κάτσε, ο sportdog αποκαλύπτει ποια είναι γνώμη του προπονητή της ομάδας, Χουμπ Στέφενς για το πολύκροτο θέμα.
Ο Ολλανδός τεχνικός, λοιπόν, είναι αντίθετος με το "φάγωμα" του Αλβανού μέσου, ενώ διαφωνεί και με τη λύση του "ψυγείου". Ο Στέφενς πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Κάτσε επειδή νέος και αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.
Το σκέφτεται κι αλλιώς, όμως, ο έμπειρος κόουτς. Ο Στέφενς βάζει πάνω απ΄ όλα το αγωνιστικό συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός βλέπει πως με μόνο δύο παίκτες στα κεντρικά χαφ (Τζιόλη Λάζαρ) δεν μπορεί να βγει η χρονιά σε Σούπερ Λίγκα και Γιουρόπα Λιγκ και γι΄ αυτό λέει "όχι" στη "θυσία" του Κάτσε.
Η παρουσία του Αλβανού μέσου στο ρόστερ της ομάδας θεωρείται από τον Στέφενς πολύ σημαντική για τη συνέχεια, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζεται, ενώ οι Νίνης και Λόρενς παίζουν δίπλα στον αμυντικό χαφ αναγκαστικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι ο Κάτσε έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που "κολλάει" στην 11άδα της ομάδας και μπορεί να προσφέρει πολλά.
Αυτά που αποκαλύπτει ο σκύλος τα έχει πει ο Στέφενς ήδη στους Βρύζα Τσιτσιακόφ, οι οποίοι και τα μετέφεραν στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ολλανδός τεχνικός, δηλαδή, έχει πάρει την απόφασή του για τον Κάτσε και πλέον περιμένει -όπως όλοι στον ΠΑΟΚ- και την απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: