Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προβάδισμα… Νίκης και πρόκρισης!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισαάκ, η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού και πήρε –μικρό έστω- προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προβάδισμα… Νίκης και πρόκρισης
Αν και τη χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία από τον Πανθρακικό και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, η Νίκη Βόλου δεν… μάσησε και εκμεταλλευόμενη την έδρας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο 12’ με σουτ του Ρομέου, όμως λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ισαάκ ισοφάρισε με κεφαλιά.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και ένα ακόμη γκολ στο 51’, διαμορφώνοντας το 2-1 που φέρνει έστω και οριακά τη Νίκη Βόλου πιο κοντά στην πρόκριση.

Βέβαια, το τελικό σκορ αφήνει ακόμη αρκετές ελπίδες και στον Πανθρακικό που θα κληθεί στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 30/10, να ανατρέψει την κατάσταση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού (62' Σεϊμάν), Γέσιτς (72' Μπιτσάκος), Μανουσάκης (46' λ.τ Ανιέτε), Ισαάκ, Τζιώρας.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Zεκίνια, Χρήστου (57' Παπαγεωργίου), Ρομέου, Κατσικόκερης (57' Κάσες), Ζος, Σκλιοπίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: