Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αδιόρθωτος!

Ο Λεβαδειακός πλήρωσε για ακόμη μία φορά τα κενά στην άμυνα και ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 2-1 εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αδιόρθωτος
Σημαντική επικράτηση απέναντι στον Λεβαδειακό με σκορ 2-1 και προβάδισμα πρόκρισης στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αστέρας Μαγούλας.

Η ομάδα της Αττικής, παρότι αγωνιζόταν χωρίς στη βοήθεια του κόσμου της, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα «γνωστά» κενά στην άμυνα των Βοιωτών και θα πάει με… άλλο αέρα στον επαναληπτικό της Λειβαδιάς ρεβάνς στις 30 Οκτωβρίου.

Το σκορ για τον Αστέρα άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Έβερετ, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Κάστρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (48’) έκανε το 2-0 απέναντι στην ομάδα του Τάκη Λεμονή, που μείωσε με τον Ροτζέριο Μάρτινς στο 67’.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Έβερετ, Κάστρο, Γκόγκας (69’ Δημητριάδης), Στρατομήτρος, Νόνης, Ντιέγκο, Καπουράνης (80’ Ιατρού), Πινέιρο (78’ Σαμαρόπουλος).

Λεβαδειακός (Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Νικολάκης, Ιωαννίδης (46' Λυκογιάννης), Πετράτσι, Μάρτινς, Μπούστο (78’ Μαχαίρας), Κονέ, Ροτζέριο, Σανκινέτι, Βασιλείου, Γιάντσης (46' Ορτέγκα).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: