Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Μπίλεκ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Τσεχίας αποτελεί ο Μίκαελ Μπίλεκ, μετά την χθεσινή (10/09) ήττα από την Ιταλία για τα προκριματικά του μουντιάλ.

Παραιτήθηκε ο Μπίλεκ
Οι Τσέχοι, ηττήθηκαν με 2-1 αν και προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο, ήττα που σήμανε και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για πρόκριση στο μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία μέσω των αγώνων μπαράζ. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα που κράτησε την Τσεχία στους 9 βαθμούς με δύο νίκες, τρείς ισοπαλίες και τρεις ήττες στα οκτώ παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Η Ομάδα έκανε κακές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες και πλέον μόνο με νίκη και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις, απέναντι στην Μάλτα και στην Βουλγαρία θα έχουν κάποια ελπίδα να πάνε στα μπαράζ.

«Δεν εκπλήρωσα τον στόχο που έθεσα και… υποβάλλω την παραίτηση μου», δήλωσε ο Μπίλεκ που δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής στους Τσέχους φιλάθλους. Αντικαταστάτης του θα είναι ένας εκ των βοηθών του και έπειτα η ομοσπονδία της χώρας θα αποφασίσει σε ποιόν θα αναθέσει την τεχνική ηγεσία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: