Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Ότι καλύτερο ο Μιλίνκοβιτς»


Ο Kώστας Ευθυμιάδης μέλος του ΑΣ Άρης μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην χθεσινή συνέλευση και την επιλογή του νέου προπονητή.
Στην αρχή είπε για το κλίμα που επικράτησε σε σχέση με προηγούμενα χρόνια:
arhs«Ήταν μία κόντρα που δεν είχε ούτε αίματα ούτε τίποτα. Τα πήγαμε καλά. Αποφύγαμε τις ακρότητες. Είναι καλό να υπάρχει διάλογος και γι αυτό γίνονται οι συνελεύσεις. Κινηθήκαμε σε σωστά πλαίσιο. Όλοι είπαν την άποψη τους και πιστεύω ότι πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι» για τις κατηγορίες που ακούστηκαν κατά του Νίκου Παπαδόπουλου (απιστία, φοροδιαφυγή):
«Τις κατηγορίες για τον κύριο Παπαδόπουλου τις έχουμε ξανακούσει. Έκπληξη δεν ήταν. Το θέμα είναι τι μπορείς να αποδείξεις και τι όχι. Έχω καταλήξει στην προσωπική μου ζωή όταν λέω κάτι να έχω αποδείξεις. Και εγώ έχω μιλήσει εναντίον του, με την έννοια ότι υπήρχε πρόβλημα στην διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Παπαδόπουλος έκανε μία σωστή κίνηση γιατί και να έβαζε υποψηφιότητα και να έβγαινε, πάλι δεν θα μπορούσε να διοικήσει. Αυτό του είχαμε πει. Μην βάζεις αφού δεν σε θέλει ο κόσμος. Θα φτάναμε σε σημείο αν κέρδισε τις εκλογές να μην είχαμε διοίκηση στον ΑΣ» και πρόσθεσε:
«Τώρα άνοιξε ο δρόμος να μπει ο ΑΣ σε μία άλλη εποχή. Πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που θα διαπραγματευτούν και με μία σωστή πολιτική να μπορέσει να ορθοποδήσει η μάνα του συλλόγου. Θα γίνει διοίκηση ειρηνοδικείου που θα είναι εξάμηνη με πρόεδρο τον Θωμά Γιώτα και δεσμεύτηκε ότι πριν πάμε σε επόμενη διοίκηση θα γίνει γενική συνέλευση για να δούμε τι θα κάνουμε. Και εμείς πρέπει μα τις πράξεις μας να φερθούμε ανάλογα ώστε να σώσουμε ορισμένα πράγματα που στον Άρη πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το όραμα του Αρειανού θα πρέπει να είναι να μας βρει η επόμενη μέρα με σουλουπωμένα οικονομικά γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχει Άρη. Χαμηλά την μπάλα. Σίγουρα το αγωνιστικό επηρεάζει τα πάντα. Ακόμη και το άρθρο για να εξυπηρετηθεί πρέπει να είμαστε στην Α’. Ο Αρειανός έχει πικραθεί πάρα πολύ γιατί έχει προδοθεί από δικά του άτομα. Θέλει σύνεση και δουλειά, δουλειά, δουλειά και όχι αλαζονείες»
Για τον Μιλίνκοβιτς:
«Ψάξαμε. Δεν πήραμε κάτι τυχαίο. Του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά έχει βγει πρώτος προπονητής στην Σερβία και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Δεν φοβάται. Του αρέσουν αυτά τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είναι σοβαρός και ξέρει τι κάνει. Είναι δυνατός χαρακτήρας μαχητής και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει. Υπήρχαν διάφορες προτάσεις αλλά η Σερβία σαν λαός είναι κοντά στην Ελλάδα, παρά από έναν Φιλανδό ή έναν Βόρειο. Ένα κριτήριο ήταν και αυτό. Τα ζυγίσαμε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε»
Για τον Λεβαδειακό και τον κόσμο:                                 
«Το μήνυμα είναι ότι το Χαριλάου πρέπει να είναι γεμάτο. Έχουμε την ανάγκη του κόσμου και πιστεύω ότι θα γεμίσει την νίκη. Όλοι ενωμένοι πάμε για την νίκη. Αυτό είναι δεδομένο»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: