Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκε χώρος για τους «Πελαργούς» μέσω ΕΟΚ!

Οι «Πελαργοί» βρήκαν με μεσολάβηση της ΕΟΚ εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου με τη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ.

Βρέθηκε χώρος για τους «Πελαργούς» μέσω ΕΟΚ
Στο πλευρό της Εθνικής για τον αγώνα με τη Σλοβενία το Σάββατο θα είναι οι «Πελαργοί». Παρότι οι διοργανωτές έσπευσαν να δώσουν όλα τα εισιτήρια στους δικούς τους φιλάθλους, τελικά με μεσολάβηση της ομοσπονδίας εξασφαλίστηκε ένας αριθμός εισιτηρίων για να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πελαργών:

«Η συνεργασία μας για την εύρεση και αγορά εισιτηρίων των αγώνων του φετινού Eurobasket με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε μήνες πριν.

Τόσο ο Πρόεδρος αυτής, κ. Βασιλακόπουλος, όσο και ο Γ. Γραμματέας, κ. Τσαγκρώνης, έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον και επεσήμαναν τις δυσκολίες για την ομαδική αγορά εισιτηρίων του Συνδέσμου μας, λόγω της πρωτοφανούς πολιτικής των διοργανωτών στην κοστολόγηση και τον τρόπο της διάθεσής τους (υψηλές τιμές, μεμονωμένοι αγώνες, εξάρτηση της πώλησης από τις κρατήσεις των ξενοδοχείων μέσω του διαπιστευμένου πρακτορείου κ.α.).

Ειδικότερα, για τον αγώνα της «Επίσημης Αγαπημένης» μας με την Ιταλία, οι Σλοβένοι διέκοψαν τη διάθεση των εισιτηρίων βδομάδες πριν. Ωστόσο, οι παράγοντες της ΕΟΚ που βρίσκονται στο Koper και, ιδιαίτερα, ο κ. Τσαγκρώνης, προέβησαν μέχρι την τελευταία στιγμή σε συντονισμένες προσπάθειες που απέδωσαν καρπούς!

Έτσι, παρά την αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων από μέλη μας που κατέφθασαν από διάφορα μέρη της Ευρώπης για να ενισχύσουν από κοντά την Εθνική Ομάδα, τα εισιτήρια βρέθηκαν, αγοράστηκαν εγκαίρως από το Σύνδεσμο, και κανείς Πελαργός δεν έμεινε έξω από το γήπεδο!

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε χθες και στη Λιουμπλιάνα! Παρότι οι Σλοβένοι «εξαφάνισαν» από την αγορά τα εισιτήρια του μεταξύ μας αγώνα αμέσως μετά τον ορισμό του, το προεδρείο της ΕΟΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και «ανακάλυψε» προς αγορά 30 επιπλέον εισιτήρια, όσα δηλαδή και οι Πελαργοί που ταξιδεύουν αύριο(!) από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με τη Σλοβενία.

Κύριοι της ΕΟΚ, ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον, την προσπάθεια και την καλή σας συνεργασία.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Σαχαρίδης Φώτης

Η Γραμματέας του ΔΣ
Ράσκου Μαριέττα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: