Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Πονοκέφαλος» Αντελότι με Κοεντράο!!

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Φάμπιο Κοεντράο στον χθεσινό αγώνα της Πορτογαλίας με την Βραζιλία.

«Πονοκέφαλος» Αντελότι με Κοεντράο
Με πρόβλημα τραυματισμού επιστρέφει ο Φάμπιο Κοεντράο από την αποστολή της Πορτογαλίας, η οποία χθες αντιμετώπιζε την Βραζιλία και οι γιατροί της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν να διαπιστώσουν τη σοβαρότητα του χτυπήματος.

Ο διεθνής μπακ-χαφ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης και θεωρείται απίθανο να προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι της «βασίλισσας» στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Μπορεί ο 25χρονος παίκτης να «χρησιμοποιήθηκε» από τον ισπανικό σύλλογο για να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι τον υπολογίζει κανονικά και περίμενε να επιστρέψει για να του δώσει φανέλα βασικού εν όψει του αγώνα στο «Μαδριγάλ» και της πρεμιέρας του Champions League.

Δεν αποκλείεται, όμως, το ενδεχόμενο στη θέση του Κοεντράο να παίξει ο Αρμπελόα, ο οποίος το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν κάτι ανάλογο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: